Annons:

Flyg mellan Nederländerna och Sälen igång i vinter

Nederländska BBI-Travel återlanserar flyglinjen till Scandinavian Mountains Airport med start den 19 december 2021. Två dagar per vecka, torsdagar och söndagar, kan holländare nu via Groningen Airport Eelde ta sig till Sälenfjällen. Flygningarna sker i samarbete med det danska flygbolaget Great Dane Airlines som kommer att använda sig av flygtypen Embraer 195 med plats för 118 passagerare.

– Det är otroligt glädjande att kunna presentera den här återlanseringen. Tanken var att komma i gång med den här linjen redan förra vintersäsongen men pandemin satte dessvärre tvärstopp för planerna. Nu ser läget bättre ut och det känns kul och hoppfullt att vi kan komma i gång. Säger Gunnar Lenman, vd på Scandinavian Mountains Airport.

– Nederländerna är en viktig marknad för oss. Vi vet att många holländare älskar snö och vintersport. I kombination med våra korta transfertider till skidanläggningarna och en förstklassig alpin familjeprodukt ger det oss ett bra utgångsläge som vi ska ta tillvara på. Vi vet också att holländare älskar fjällvandring och det vi kan erbjuda under sommaren och hösten. Det gör att det här samarbetet med BBI känns extra spännande i vår satsning på att få i gång trafik året runt, fortsätter Gunnar Lenman.

– Något som många kanske inte tänker på är att den här linjen även öppnar upp möjligheter för oss som bor i regionen att snabbt och enkelt kunna ta oss ner till de norra delarna av Nederländerna som är ett populärt och otroligt vackert resmål, avslutar Gunnar Lenman.

– Jag är stolt och glad att kunna presentera den här omstarten till Sälen och Trysil. Våra kunder har länge efterfrågat resor till Sälen och Trysil och jag har stora förhoppningar på den här linjen. Säger Henk van der Kooi, vd på BBI-Travel.

Kommentarer är stängda.

BDPNext söker en DMC Project Manager
Sista ansökningsdag:
3 december 2023