Annons:

Annons:

Flygbolagens smäll – var femte tjänst borta vid årsskiftet

Flygbolag i USA väntas gemensamt ha kapat sina tjänster med omkring 90 000 till årsskiftet från pandemins utbrott i mars. Det gör att var femte anställd inom branschen blivit av med jobbet, skriver AFP.

Enligt organsationen Airlines for America har resandet sjunkit med 65 procent under coronakrisen. Nya restriktioner gör att det väntade jullyftet troligen uteblir.

5 kommentarer

  1. Steffen: Så sorgligt och så fruktansvärt. Det som smärtar mig är att vi har partier i riksdagen (Miljöpartiet) som öppet skålar i bubbel över branschdöden då dom i sin enfald tror det är ett sätt nå "klimatmålen". Dom hyllar katastrofen medan folk och företag går under.
  2. Jer vej int: @Steffen. Å vad äre för fel i att folk och företag går under? Ypperligt är ju bara förnamnet på denna fas i mänsklighetens historia.
  3. Vågen: Miljöpartiet måste bort då de förstår en av Sveriges största basnäringar. Håller också med om att lite företag som inte klarar att hålla kvalitet måste rensas bort.
  4. Miles and more forever: Moderater, KD,SD,L och C arbetar med glädje tillsammans med Mp för att få behålla sin makt i Region Stockholm och Stockholm Stad. Makten verkar vara mycket viktigare än att värna om flygbolag.
  5. Professor Fitzgerald: Världen står stilla och flygplanen på marken - ändå syns ingen nedgång av CO2 i atmosfären. MP är, tillsammans med några få andra aktörer, jordens verkliga pest. Vill du ha en effektiv miljöpolitik- undvik MP. De vill utplåna allt normalt liv på jorden.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.