Annons:

Annons:

Flygplan kraschlandade på Dubais flygplats

Ett Emirates-plan med 282 passagerare ombord kraschlandade vid lunchtid på onsdagen på Dubais flygplats. Alla passagerare överlevde mirakulöst olyckan.

Vad som orsakat kraschlandningen är ännu oklart, men det finns obekräftade uppgifter om att flygplanet ska ha fattat eld mitt under flygningen.

Emirates bekräftar på sitt officiella Twitterkonto att en ”incident” har inträffat och att ingen person har kommit till skada: ”Vi kan bekräfta att det inte finns några dödsfall bland våra passagerare och besättning. Alla passagerare och besättning har förts i säkerhet.”

En brandman omkom av sina skador efter räddningsinsatsen.

Planet, en Boeing 777 med 282 personer ombord, var på väg från Thiruvananthapuram i södra Indien till Dubai. Inga svenskar ska ha funnits ombord.

Direkt efter olyckan kunde inga plan lyfta eller landa på flygplatsen. Vid 15-tiden meddelade flygplatsen dock att avgående flyg skulle kunna starta igen vid 18.30-tiden på onsdagen lokal tid.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019