Annons:

Annons:

Fortsatt ökning av SAS-passagerare under juni

Över 600 000 passagerare flög med SAS i juni, vilket motsvarar en ökning med cirka 50 % jämfört med maj. Som ett resultat av den högre efterfrågan, ökar SAS kapaciteten under månaden med nästan 30 % och kabinfaktorn slutar på 48 %, en ökning med 12 procentenheter jämfört med maj.

– Vi är glada att kunna välkomna fler passagerare, när efterfrågan nu successivt ökar. SAS fortsätter att öppna upp linjer till populära sommardestinationer och ökar kapaciteten på existerande för att tillgodose efterfrågan. Eftersom vissa restriktioner fortfarande kvarstår, gör vi allt vad vi kan för att underlätta så att våra resenärer får en smidig reseupplevelse. Med det digitala verktyget SAS Travel Ready Center kan passagerarna hålla koll på uppdaterade reserestriktioner och förbereda sin resa online, så att allt är klart när de kommer till flygplatsen, säger Karl Sandlund, tf vd SAS.

Kommentarer är stängda.

STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021
På nytt jobb

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.