Annons:

Annons:

God passagerartillväxt för Norwegian i juli

Totalt flög 2,9 miljoner passagerare med Norwegian under juli månad vilket var en ökning med 9 procent jämfört med juli månad förra året.

2,9 miljoner passagerare flög Norwegian under juli månad, en ökning med 9 procent jämfört med samma månad förra året. Kabinfaktorn var 94,6 procent – upp 0,8 procentenheter. Total trafiktillväxt ökade med 15 procent och kapacitetstillväxten ökade med 14 procent.

– Vi är väldigt nöjda med att så många valde att flyga med Norwegian i juli. Trots en dålig start i början av månaden, vilket dessvärre påverkade resplanerna för många av våra kunder, visar trafiksiffrorna att den positiva passagerarutvecklingen fortsätter och att kabinfaktorn är solid i alla marknader, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos i ett pressmeddelande.

99,5 procent av planlagda flygningar genomfördes och punktligheten blev 64,9 procent – något Norwegian säger beror på förseningar i flygtrafiken i Europa i allmänhet.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018
Projektledare till Event in Skåne, Malmö
Sista ansökningsdag:
9 augusti 2018
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Junior Program Manager (Account Manager)
Sista ansökningsdag:
6 augusti 2018