Annons:

Annons:

God passagerartillväxt för Norwegian i juli

Totalt flög 2,9 miljoner passagerare med Norwegian under juli månad vilket var en ökning med 9 procent jämfört med juli månad förra året.

2,9 miljoner passagerare flög Norwegian under juli månad, en ökning med 9 procent jämfört med samma månad förra året. Kabinfaktorn var 94,6 procent – upp 0,8 procentenheter. Total trafiktillväxt ökade med 15 procent och kapacitetstillväxten ökade med 14 procent.

– Vi är väldigt nöjda med att så många valde att flyga med Norwegian i juli. Trots en dålig start i början av månaden, vilket dessvärre påverkade resplanerna för många av våra kunder, visar trafiksiffrorna att den positiva passagerarutvecklingen fortsätter och att kabinfaktorn är solid i alla marknader, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos i ett pressmeddelande.

99,5 procent av planlagda flygningar genomfördes och punktligheten blev 64,9 procent – något Norwegian säger beror på förseningar i flygtrafiken i Europa i allmänhet.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019