Annons:

Här är Norwegians nya sommarlinjer till Europa

Norwegian utvecklar linjenätet med fler attraktiva destinationer. Totalt lanserar bolaget 40 nya linjer från Norden för sommarsäsongen 2024. Från Sverige lanseras nio nya linjer och de trafikeras från Stockholm, Göteborg, Stockholm Skavsta och Växjö. Nya linjer lanseras även från Danmark, Norge, Finland, Tyskland och Lettland, enligt ett pressmeddelande.

Under sommarhalvåret 2024 erbjuds både fritids- och affärsresenärer ännu fler destinationer och totalt erbjuds över 332 linjer till över 123 destinationer. Från Stockholm Arlanda lanseras Bari och Billund, från Göteborg Landvetter lanseras London, Nice, Palma och Pristina. Från Stockholm Skavsta Airport lanseras Palma och från Växjö Småland Airport lanseras Alicante och Palma. Detta innebär att Norwegian nästa sommar trafikerar 64 linjer i Sverige till 51 destinationer.

–Nya linjer är alltid spännande och i år är vi väldigt glada över att kunna lansera flera nya linjer från Göteborg men även nya linjer från Stockholm, Stockholm Skavsta och Växjö. Våra resmål är av stort intresse för våra kunder och vi hoppas att de nya linjerna tas emot väl och inspirerar till nya resmål. Nästa sommar flyger vi totalt 332 linjer till 123 destinationer i Europa, säger Magnus Thome Maursund, kommersiell direktör på Norwegian i ett pressmeddelande.

Norwegian lanserar linjer från hela Norden, både från huvudflygplatserna och från flera regionala flygplatser. Våren 2024 öppnar Norwegian en bas i Lettland och etablerar två nya linjer från huvudstaden Riga till Korfu och Tivat. Från baserna i Malaga och Alicante etablerar Norwegian direktflyg till München.

Norwegian Route map summer 2024.

–De nya destinationerna gör det möjligt att resa till nya och spännande destinationer i Europa och vi ser fram emot att välkomna kunderna ombord till både välkända och nya destinationer nästa sommar. Vårt jobb är att se till att kunderna kommer dit de ska, när de ska och att de har en så bekväm resa som möjligt, fortsätter Magnus Thome Maursund.

Norwegian är i toppskiktet i Europa på punktlighet utsågs förra veckan återigen till Europas punktligaste flygbolag. Med de nya och återöppnade linjerna erbjuder Norwegian ett sommarprogram på totalt 332 linjer till 123 destinationer. Bolaget kommer att ha en flotta på 90 plan. 

NYA LINJER SOMMARHALVÅRET 2024

SVERIGE

Från Stockholm Arlanda Airport

Stockholm Arlanda (ARN) – Bari (BRI): En avgång i veckan med start 4 maj 2024

Stockholm Arlanda (ARN) – Billund (BLL): Två avgångar i veckan med start 19 juni 2024 (högsommarlinje)

Från Göteborg Landvetter Airport

Göteborg Landvetter (GOT) – London (LGW): Fyra avgångar i veckan med start 2 maj 2024 (tre avgångar i veckan under högsommaren)

Göteborg Landvetter (GOT) – Nice (NCE): Två avgångar i veckan med start 3 maj 2024

Göteborg Landvetter (GOT) – Palma (PMI): Tre avgångar i veckan med start 6 april 2024

Göteborg Landvetter (GOT) – Pristina (PRN): En avgång i veckan med start 14 juni 2024 (högsommarlinje)

Från Stockholm Skavsta Airport

Stockholm Skavsta (NYO) – Palma (PMI): Tre avgångar i veckan med start 1 maj 2024

Växjö Småland Airport

Växjö Småland (VXO) – Alicante (ALC): Två avgångar i veckan med start 2 maj 2024

Växjö Småland (VXO) – Palma (PMI): En avgång i veckan med start 22 juni 2024 (högsommarlinje)

Kommentarer är stängda.