Annons:

Annons:

Hongkong och Singapore startar första resebubblan

Världens första resebubbla under coronapandemin kommer att införas mellan Hongkong och Singapore den 22 november, skriver Bloomberg. Bubblan innebär att resande inte behöver sitta i karantän efter ankomst till resmålet.

På varje flight tillåts max 200 passagerare och från den 7 december kommer det att bli dagliga avgångar på sträckan som trafikeras av flygbolagen Singapore Airlines och Cathay Pacific.

4 kommentarer

  1. Lars J: Det är lite tramsigt att skriva om världens första ”resebubbla” som om det inte redan fanns mängder av resmål och flygrutter redan som opererar hyfsat normalt och utan några karantänskrav. Lite omvärldskoll från redaktören hade varit på din plats.
  2. Arnoldo: Jag tror man talar om STORA Världen, inte Arlanda och Kanarieöarna...
  3. Lars J: Arnoldo, stora delar av STORA världen är redan öppen. Du kan ta dig till en mängd resmål från Sverige; Asien, Afrika, Nord- och Sydamerika. Och Kanarieöarna dessutom!
  4. Arnoldo: Folk som är lika oinformerade som du kan ju luras av dina "positiva" signaler, I Asien tex är Cambodja, Indonesien, Japan, Malaysia, Nepal, Sri Lanka och Vietnam stängda. China med förbehåll och Thailand öppet för "utvalda".. I Nordamerika endast Mexico och några mindre "öar" är öppna...Samma sak gäller Sydamerica och Afrika, de flesta länder är stängda. Det finns information på nätet, som uppdateras dagligen....
Inca Tours söker biljettör
Sista ansökningsdag:
21 maj 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.