Annons:

Annons:

Kraftigt ökat intresse för att flyga

Flygresor.se ser enligt ett pressmeddelande en kraftig återhämtning jämfört med 2020. Sökningarna har ökat med över 60% senaste veckan. Jämfört med ett normalår som 2019 ser vi även där att återhämtningen tagit fart. - Vi tror att det stora lyftet kommer när över 50 procent av befolkningen har vaccinerats och många populära destinationer öppnar upp för turister, säger Sofi Cederlöf, marknadschef på Flygresor.se.

Spanien är den destination som flest söker sig till just nu. Jämfört med april förra året har flygsökningar ökat med nästan 200 procent till Spanien.

Listan visar de mest sökta länderna under perioden 1 april till 7 april. Statistiken baseras på flygsökningar från Sverige. 

En kommentar

  1. Erik: En sak som iaf inte ändrats under pandemin är folks kärlek till samma uttjatade destinationer. Att folk däremot är intresserade av Turkiet är obegripligt med tanke på hur Erdogan beter sig. Svara

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.