Annons:

Lufthansa Groups flygbolag fortsätter flyga till USA

 Trots de nya reserestriktionerna som beslutats av den amerikanska regeringen för passagerare från Europeiska unionen, Schweiz och andra länder kommer Lufthansa Groups flygbolag att fortsätta att erbjuda flyg till USA från Tyskland, Österrike, Schweiz och Belgien, enligt ett pressmeddelande.

Lufthansa-gruppen kommer att fortsätta flyga från Frankfurt till Chicago och Ne-wark (New York), från Zürich till Chicago och Newark (New York), från Wien till Chicago och från Bryssel till Washington även efter den 14 mars, och därmed upp-rätthålla åtminstone en del flyganslutningar till USA från Europa. Flygbolagen ar-betar för närvarande med ett alternativt flygschema för USA. Passagerare kommer fortfarande att kunna nå alla destinationer i USA via de amerikanska naven och anslutningsflyg från partnerflygbolaget, United Airlines. 

 Alla andra amerikanska flygningar avbryts tills vidare på grund av de amerikanska regeringsbegränsningarna, inklusive alla avgångar från München, Düsseldorf och Genève. Lufthansa-gruppen kommer att fortsätta att betjäna alla destinationer i Kanada tills vidare. 

Som planerat erbjuder Lufthansa-gruppens flygbolag 313 anslutningar till 21 des-tinationer i USA från Europa i vinterplanen, som fortfarande gäller till 28 mars. 

Påverkan på Lufthansa Groups flygprogram på grund av de nyligen ändrade inrese-reglerna till Indien utvärderas för närvarande. 

Lufthansa-passagerare som planerar en resa under de kommande veckorna upp-manas att kontrollera statusen för respektive flygning på lufthansa.com, 

Kommentarer är stängda.

Stromma söker Coordinator till Business Support
Sista ansökningsdag:
11 oktober 2022
Flygansvarig på MSC Cruises
Sista ansökningsdag:
17 oktober 2022
Västindienspecialisten söker en travel consultant
Sista ansökningsdag:
22 oktober 2022