Annons:

Annons:

Lufthansa satsar på sin digitala bagagehantering

Lufthansa utvecklar sin digitala bagagehantering. Bland annat har de utvecklat sin app. Nu kommer man kunna spåra sitt bagage och få reda på exakt tidpunkt för när det anländer.

Passagerare kommer genom en länk i sitt mobila boardingpass i Lufthansa-appen kunna spåra sitt bagage och ta reda på vart det befinner sig i stunden.  Appen meddelar också vilket bagageband och exakt tidpunkt för när bagaget ankommer. Bagage som inte kommer med samma flyg får man en notis om så att man snabbt kan göra en anmälan i Lufthansa-appen. Sålunda slipper man köa till hittegodsavdelningen.

Lufthansa har också börjat samarbeta med Rimowa och företagets Electronic tag-produkt. I dagsläget måste resväskor checkas in manuellt och märkas med en pappersbagagetag men med Rimowas Electronic tag kommer det snart bli möjligt för Lufthansas passagerare att checka in sitt bagage i Lufthansas app i förväg.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Team Manager till Customer Service i Sverige
Sista ansökningsdag:
10 oktober 2018
Säljare till Stockholm City Conference Centre
Sista ansökningsdag:
19 oktober 2018
Australienresor söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
10 oktober 2018
Flight Operations Manager till Maxli Travel Group
Sista ansökningsdag:
25 oktober 2018
MSC Cruises söker Flight Reservation Agent
Sista ansökningsdag:
19 oktober 2018
Service and Sales consultant
Sista ansökningsdag:
14 oktober 2018
På nytt jobb