Annons:

Annons:

Lufthansa satsar på sin digitala bagagehantering

Lufthansa utvecklar sin digitala bagagehantering. Bland annat har de utvecklat sin app. Nu kommer man kunna spåra sitt bagage och få reda på exakt tidpunkt för när det anländer.

Passagerare kommer genom en länk i sitt mobila boardingpass i Lufthansa-appen kunna spåra sitt bagage och ta reda på vart det befinner sig i stunden.  Appen meddelar också vilket bagageband och exakt tidpunkt för när bagaget ankommer. Bagage som inte kommer med samma flyg får man en notis om så att man snabbt kan göra en anmälan i Lufthansa-appen. Sålunda slipper man köa till hittegodsavdelningen.

Lufthansa har också börjat samarbeta med Rimowa och företagets Electronic tag-produkt. I dagsläget måste resväskor checkas in manuellt och märkas med en pappersbagagetag men med Rimowas Electronic tag kommer det snart bli möjligt för Lufthansas passagerare att checka in sitt bagage i Lufthansas app i förväg.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
22 juni 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
HRG Nordic söker BUSINESS TRAVEL CONSULTANT
Sista ansökningsdag:
21 juni 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018