Annons:

Annons:

Lufthansa satsar på sin digitala bagagehantering

Lufthansa utvecklar sin digitala bagagehantering. Bland annat har de utvecklat sin app. Nu kommer man kunna spåra sitt bagage och få reda på exakt tidpunkt för när det anländer.

Passagerare kommer genom en länk i sitt mobila boardingpass i Lufthansa-appen kunna spåra sitt bagage och ta reda på vart det befinner sig i stunden.  Appen meddelar också vilket bagageband och exakt tidpunkt för när bagaget ankommer. Bagage som inte kommer med samma flyg får man en notis om så att man snabbt kan göra en anmälan i Lufthansa-appen. Sålunda slipper man köa till hittegodsavdelningen.

Lufthansa har också börjat samarbeta med Rimowa och företagets Electronic tag-produkt. I dagsläget måste resväskor checkas in manuellt och märkas med en pappersbagagetag men med Rimowas Electronic tag kommer det snart bli möjligt för Lufthansas passagerare att checka in sitt bagage i Lufthansas app i förväg.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019