Annons:

Annons:

Lufthansa satsar på sin digitala bagagehantering

Lufthansa utvecklar sin digitala bagagehantering. Bland annat har de utvecklat sin app. Nu kommer man kunna spåra sitt bagage och få reda på exakt tidpunkt för när det anländer.

Passagerare kommer genom en länk i sitt mobila boardingpass i Lufthansa-appen kunna spåra sitt bagage och ta reda på vart det befinner sig i stunden.  Appen meddelar också vilket bagageband och exakt tidpunkt för när bagaget ankommer. Bagage som inte kommer med samma flyg får man en notis om så att man snabbt kan göra en anmälan i Lufthansa-appen. Sålunda slipper man köa till hittegodsavdelningen.

Lufthansa har också börjat samarbeta med Rimowa och företagets Electronic tag-produkt. I dagsläget måste resväskor checkas in manuellt och märkas med en pappersbagagetag men med Rimowas Electronic tag kommer det snart bli möjligt för Lufthansas passagerare att checka in sitt bagage i Lufthansas app i förväg.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
American Express Nordics – new position!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
Business Travel Consultant – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 januari 2019
Vi söker en chef med stort intresse för affärsutveckling!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
Grand Tours söker färdledare och resesäljare
Sista ansökningsdag:
18 januari 2019