Annons:

Annons:

M-ledd riksdagsmajoritet vill bygga ut Arlanda

Moderaterna har samlat en majoritet i riksdagen för att bygga ut Arlanda, rapporterar Dagen Industri. – Vi har samlat en majoritet i riksdagens finansutskott som är väldigt tydlig med hur viktigt Arlanda är för jobb och tillväxt, säger Moderaternas ekonomiskpolitiska talesperson Elisabeth Svantesson. Enligt henne så säger även utskottet att Arlandas fortsatta utveckling inte ska stoppas genom politiska beslut. Fredrik Olovsson (S), ordförande i finansutskottet, säger till DI att riksdagsmajoritetens initiativ är ”tramsigt”. S och MP reserverar sig mot beslutet.

3 kommentarer

  1. Stefan: Tramsigt säger Fredrik Olovsson, mer tramsigt att inte respektera riksdagsmajoritet och att låta ett extremistparti styra (MP).
  2. Jock: MP är trams rakt igenom. De har saboterat allt de sätter händerna på, när det gäller utveckling.
  3. Nisse G: Och Moderaterna, SD, KD, Liberalerna och Centern samarbetar med stor glädje med Mp i Region Stockholm och i Stockholm Stad. Samma moderater i Region Stockholm och Stockholm Stad som "vill" bygga ut Arlanda. Vilket hyckleri!

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.