Annons:

Annons:

Manchester United och Malta ingår långsiktigt samarbete

Turistmyndigheten på Malta har just tecknat ett långsiktigt partnerskap med Manchester United. Samarbetet är tänkt att öka medvetenheten om Malta som destination bland klubbens alla fans - bland annat genom exponering på Old Trafford och i fotbollsklubbens mediekanaler, enligt ett pressmeddelande.

Den världsberömda fotbollsklubben Manchester United och Maltas regering inledde i fredags ​​ett långsiktigt samarbete med syfte att främja Malta som resmål för klubbens alla fans.

 Manchester Uniteds starka relation med Malta har sin grund i Maltese Supporters Club – klubben firade nyligen 60-årsjubileum och är en av de äldsta officiella fanklubbarna till Manchester United.

 Som en del av samarbetet kommer Maltas turistmyndighet, Visit Malta, tillsammans med Manchester United att inspirera klubbens fans runt om i världen att besöka och utforska Maltas många reseupplevelser – bland annat genom särskilda specialerbjudanden. Samtidigt får Visit Malta stark exponering under lagets hemmamatcher liksom på klubbens digitala plattformar, på sociala såväl som tryckta medier.

 – Manchester United har starka band till Malta och välkomnar hundratals maltesiska fans på Old Trafford varje säsong. Vi är stolta över att vara associerade med landet och ser fram emot att samarbeta med det maltesiska turistministeriet och Maltas turistmyndighet för att öka medvetenheten om destinationens många kvaliteter bland vår internationella fans, säger Sean Jefferson, ansvarig över partnerskap i Manchester United.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Tur & Retur söker erfaren resesäljare
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Försäljningschef till Europaweekend
Sista ansökningsdag:
26 januari 2020
Jambo Tours/TEMA söker biljettör
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Säljare till Möten och Event
Sista ansökningsdag:
14 februari 2020