Annons:

Norwegian lanserar direktflyg mellan Paris och USA

Norwegian fortsätter sin internationella expansion med direktflyg från Paris till New York, Los Angeles och Fort Lauderdale. Det framgår av ett pressmeddelande.

Den 29 juli drar Norwegian igång flyg från Paris Charles De Gaulle till New York (JFK) med fyra avgångar i veckan, till Los Angeles med två avgångar i veckan och till Fort Lauderdale med en avgång i veckan.

Linjerna kommer att trafikeras med nya Dreamliner 787, skriver Norwegian i ett pressmeddelande. Det här blir första gången Norwegian trafikerar flygplatsen Charles de Gaulle. Bolaget trafikerar idag flygplatsen Paris Orly från flera skandinaviska städer.

– Närmare 30 procent av alla som flyger med Norwegian mellan USA och Europa är amerikaner så vi ser fram emot att få önska amerikanska resenärer ännu fler destinationer att välja mellan i Europa. Vi märker att det finns ett stort intresse för låga priser mellan USA och Europa och det kommer fler nya linjer till fler spännande destinationer framöver, säger Norwegians vd Bjørn Kjos i en kommentar.

Kommentarer är stängda.