Annons:

Norwegian lanserar nya direktflyg till USA

Norwegian lanserar för första gången direktlinjer mellan Spanien och USA. Flygbolaget drar också igång en ny direktlinje mellan Köpenhamn och San Francisco. ”Det här är bara början”, säger koncernchefen Björn Kjos.

Från juni 2017 kommer Norwegian att flyga mellan Barcelona och New York, Los Angeles, San Francisco samt Fort Lauderdale.  I och med den nya långdistansverksamheten etableras också en bas i Barcelona.

– Lanseringen av direktflyg mellan Barcelona och USA är en ny milstolpe för Norwegian. Spanien är en viktig marknad för oss där vi har blivit mycket väl mottagna ända sedan starten. Det är många spanjorer som flyger på Norwegians spanska inrikeslinjer och på linjerna till andra delar av Europa. Allt fler amerikaner flyger också med oss till Europa, säger Norwegians koncernchef Björn Kjos i ett pressmeddelande.

Våren 2017 öppnar Norwegian också en direktlinje mellan Köpenhamn och San Fransisco. Flygbolaget flyger sedan 2014 direkt till den amerikanska västkuststaden från såväl Stockholm som Oslo.

– Det här är bara början. Med en beställning på över 260 flygplan kommer vi att öppna många nya linjer i framtiden, säger Kjos.

Kommentarer är stängda.

Aviareps Nordic söker junior PR-konsult
Sista ansökningsdag:
2 januari 2023
Reseproducent till Rolfs Travel Group
Sista ansökningsdag:
4 december 2022
FÖRSÄLJNINGSCHEF TILL ELITE HOTELS I LUND OCH MALMÖ
Sista ansökningsdag:
5 december 2022