Annons:

Annons:

Norwegian plan som lyfter

Norwegians siffror fortsatt uppåt

Norwegians siffror för februari pekar uppåt. 244 000 fler passagerare flög med Norwegian i februari jämfört med föregående år.

1 871 396 passagerare flög med Norwegian i februari vilket är en ökning med 15 procent jämfört med februari 2015. Kabinfaktorn gick upp med 0,8 procentenheter till 85,6 procent.

– Vi är mycket nöjda med att allt fler väljer Norwegian och att vi attraherar både affärsresenärer och de som reser privat, säger Norwegians vd Bjørn Kjos i ett pressmeddelande.

Nya linjer mellan Frankrike och USA lanserades i februari. De nya rutterna mellan Paris och New York, Fort Lauderdale och Los Angeles har enligt Norwegian tagits emot väl.

– Tillväxten beror till stor del på att vi växer internationellt och särskilt på de interkontinentala linjerna. Vi ser dessutom en god utveckling på inrikeslinjerna i Spanien och linjerna mellan de franska karibiska öarna och amerikanska östkusten. I Norden är efterfrågan stabilt bra.

99,7 procent av Norwegians planlagda flygningar genomfördes i februari. 79,5 procent avgick enligt utsatt tid.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019