Annons:

Annons:

Ny direktlinje med Laudamotion till Wien från Göteborg

Idag är det ett år sedan Laudamotion bildades och det firar flygbolaget med att lansera en direktlinje mellan Wien och Göteborg Landvetter Airport, enligt ett pressmeddelande.

Det österrikiska flygbolaget ingår i Ryanair Group och är döpt efter grundaren och F1-föraren Niki Lauda. Laudamotion har tidigare lanserat sin första linje från Göteborg och den går till Stuttgart med start i april. Wien är flygbolagets andra destination från Göteborg och flyglinjen börjar trafikeras 27 oktober med två avgångar i veckan.

Varje år flyger cirka 25 000 resenärer från Göteborg till Wien och av dem reser en tredjedel direkt. De senaste tre åren har antalet resenärer mellan städerna fördubblats och det är en jämn fördelning mellan svenska och österrikiska resenärer. I dag flyger Austrian Airlines mellan Wien och Göteborg sommartid. Laudamotion möter nu efterfrågan som finns på ytterligare direkttrafik mellan städerna genom att etablera en direktlinje under vinterhalvåret.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Tur & Retur söker erfaren resesäljare
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Säljare till Möten och Event
Sista ansökningsdag:
14 februari 2020
Försäljningschef till Europaweekend
Sista ansökningsdag:
26 januari 2020
Jambo Tours/TEMA söker biljettör
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020