Annons:

Ny Regionschef Sverige och Baltikum för Radisson Hotel Group

Radisson Hotel Group har anställt Daniel Kraft som Regionschef för Radisson Hotel Group i Sverige och Baltikum med start den 1 september 2019. Daniel Kraft är en stark ledare med lång och omfattande branscherfarenhet. Han har tidigare varit Area Director Revenue Optimization för Radisson Hotel Group i Norden och Baltikum, enligt ett pressmeddelande.

”Med sin omfattande erfarenhet, målmedvetenhet och sitt skarpa och positiva tankesätt kommer Daniel framgångsrikt leda våra hotell-team och skapa goda resultat för hela regionen”, säger Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President Northern Europe for Radisson Hotel Group.

Daniel Kraft startade i Radisson Hotel Group 2013 och har byggt upp Radisson Hotel Groups Revenue Center i Stockholm – ett dynamiskt team bestående av ca 20 medarbetare som täcker mer än 30 hotell. Daniel har varit ansvarig för totala intäkter för hela Norden och Baltikum som omfattar 8 länder. 

Som Regionschef kommer Daniel att ansvara för att alla hotellen i Sverige och Baltikum håller högsta möjliga kvalitet och levererar bästa möjliga service.

”Jag är väldigt glad för att anta den här rollen och ser fram emot att fortsätta det nära samarbetet jag har redan idag med våra fantastiska medarbetare. Tillsammans kommer vi fortsätta utveckla och driva våra hotell i toppklass och vårt mål är att ge varje gäst en minnesvärd upplevelse”, säger Daniel Kraft.

Innan han kom till Radisson Hotel Group var Daniel chef för Revenue Management and Distribution på First Hotels och innan dess arbetade han tio år på Norwegian, British Airways och SAS, med Route and Revenue Management samt Sales & Business Development. Han har en magisterexamen från Jönköping International Business School & University.

”Daniel har varit mycket framgångsrik i sitt ledarskap och visat mycket goda och positiva resultat. Han har bidragit till att skapa framgångsrika resultat år efter år i Norden och Baltikum. Det är med stor glädje jag välkomnar Daniel till denna nya, spännande roll ”, säger Tom Flanagan Karttunen.

Daniel kommer att vara baserad på Radisson Hotel Groups kontor i Stockholm och fortsätta vara en del av det Norra Europas ledningsgrupp.

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024