Annons:

Ny vd till Scandinavian Mountains Airport

Scandinavian Mountains Airport har utsett Brett Weihart till ny vd.

Brett Weihart har arbetat inom flygbranschen under de senaste tio åren i flera ledande positioner, med både stora och mindre flygplatser. Han har en finansiell och kommersiell bakgrund och erfarenhet från internationell flygmarknad. Han tillträder tjänsten som vd för Scandinavian Mountains Airport under november och efterträder då Charlotte Skott som fortsätter att arbeta i organisationen med övergripande struktur- och utvecklingsfrågor.

– Jag har under hösten påbörjat arbetet och dialogerna med ett antal internationella och nationella flygbolag, och de ser besöksregionen Scandinavian Mountains och det stora utbudet av aktiviteter som en mycket intressant destination att flyga på, säger Brett Weihart i ett pressmeddelande.

Under november tillträder även Christian Ziese som arbetande styrelseordförande i bolaget Scandinavian Mountains.

Planerna på att bygga en gemensam flygplats för regionen Scandinavian Mountains, det vill säga Sälen, Trysil, Idre och Engerdal, har funnits i omkring tio år. Det gäller en utbyggnad av det befintliga sportflygfältet vid Rörbäcksnäs, nio kilometer från Hundfjället i Dalarnas län, nära norska gränsen.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024