Annons:

Annons:

Nytt joint venture mellan BCD Travel och BSM

Det globala affärsreseföretaget BCD Travel och det globala ledande företaget inom maritima tjänster Bernhard Schulte Shipmanagement (BSM), tillkännager i dag ett nytt joint venture för att skapa ett nischat och globalt erbjudande inom marina resetjänster, enligt ett pressmeddelande.

Att transportera personal till fartyg och oljeplattformar, hantera besättningsändringar och bokningar i sista minuten kräver mycket samordning och erfarenhet. Sjöfartssektorn är rik på historia och tradition, och de som arbetar inom den måste förstå det.

”För alla som arbetar som besättning inom offshore kan det vara besvärligt att komma till jobbet. Resan kan ta en hel dag innan man kommer fram för dem som arbetar inom energi-, resurs- och marina sektorer, ERM-sektorn. Den här typen av resor skiljer sig avsevärt från alla andra branscher och det kräver specialiserad kunskap och teknik”, säger Joakim Krumlinde, Director Sales EMEA, på BCD Travel.

Detta joint venture kopplar ihop BSMs specialteknik och djupa förståelse för kundernas behov inom sjöfartssektorn med BCD Travels globala och väl ansedda kunskaper inom affärsresande. BCD Travel anpassar de uppgifter som behövs för att göra logistik och reseupplevelser så ändamålsenliga som möjligt.

”BCD inser att marinsektorn har särskilda behov. Samarbetet med BSM ger inte bara specialistkompetens inom sjöfartssektorn till våra nuvarande och potentiella kunder, det gör det möjligt för båda företagen att utnyttja den bästa tekniken och tjänsterna som finns tillgängliga inom sina respektive verksamheter”, säger Joakim Krumlinde, Director Sales EMEA, på BCD Travel.

Utöver de utmaningar som researrangörer ofta stöter på vid traditionella affärsresor, har ERM-resor särkilda utmaningar som; förändringar i sista minuten, faktureringskrav som är unika för enskilda projekt, hantering av komplexa logistiska utmaningar som går långt utanför en traditionell resebokning (t.ex. chartrade flygplan, bussar eller helikoptrar) och en omsorgsplikt för en yrkesgrupp som är utspridd över större områden än andra yrkeskårer.

Kommentarer är stängda.

Detur söker Nordic Sales Director
Sista ansökningsdag:
26 februari 2020