Annons:

Annons:

Piloter och Trump vill återupprätta Boeings 737 Max

Boeing har tillsammans med sina flygbolagskunder börjat spåna fram idéer om hur förtroendet för olycksmodellen 737 Max kan återupprättas, skriver Reuters. En företrädare för Boeing säger att piloterna väntas få en nyckelroll i processen. – Piloters förtroende för flygplanet kommer leda till att även passagerare och besättning känner tillförsikt, säger Boeings kommunikationschef Gordon Johndroe.

Ingen produkt har tagit så mycket skada som Boeings 737 Max. Det skriver Donald Trump på Twitter, och föreslår en lösning på Boeings kris efter två dödskrascher med modellen:

”Om jag vore Boeing skulle jag fixa 737 Max, lägga till några fantastiska funktioner och lansera planet under ett nytt namn”, skriver Trump.

En kommentar

  1. Rolf: "fixa 737 Max" "lägga till några fantastiska funktioner" "lansera planet under ett nytt namn"....... Man hade ett gammalt, men enkelt och utprövat Boeing 737 flygplan. Fixade det. Lade till ett fantastiskt digitalt antistall-system. Och kallade det för 737 Max. Men man löste inget problem, utan man skapade ett nytt......
Detur söker Nordic Sales Director
Sista ansökningsdag:
26 februari 2020