Annons:

Annons:

Qatar Airways återupptar 52 destinationer i maj och 80 juni

Flygbolaget kommer gradvis att återinsätta inställda destinationer och ytterligare frekvenser i linje med förväntade lättnader av inreserestriktioner runt om i världen med fokus på väsentliga globala destinationer och partnerhubbar. - Det är med glädje som Qatar Airways tillkännager att de gradvis expanderat sitt nätverk, i linje med utvecklingen av passagerarkrav och den förväntade lättnaden av inreserestriktioner runt om i världen. Flygbolaget har varit i en unik position att på nära håll kunna observera det globala passagerarflödet och bokningstrender för att självsäkert börja planera det gradvisa återinförandet av ytterligare flygdestinationer till sitt nätverk. Detta efter att ha upprätthållit flyg till minst 30 destinationer där det är möjligt under denna kris och till de flesta kontinenterna, och hjälpt till med att ta hem över 1 miljon människor, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

I slutet av juni är målet att ha 80 destinationer i schemat, som inkluderar 23 i Europa, 4 i Nord- och Sydamerika, 20 i Mellanöstern/Afrika och 33 i Asien-Stilla Havet. Många städer kommer att få ett starkt schema med dagliga eller fler frekvenser.

Qatar Airways destinationer som drivs i slutet av juni*

Afrika
Addis Abeba (ADD), Kapstaden (CTP), Johannesburg (JNB), Lagos (LOS), Nairobi (NBO), Tunis (TUN)

Nord-och Sydamerika

Chicago (ORD), Dallas (DFW), Sao Paulo (GRU), Montreal (YUL)

Asien-Stilla Havet
Guangzhou (CAN), Hong Kong (HKG), Seoul (ICN), Tokyo (NRT), Peking (PEK), Shanghai (PVG), Bangkok (BKK), Jakarta (CGK), Kuala Lumpur (KUL), Manilla (MNL), Singapore (SIN), Ahmedabad (AMD), Amritsar (ATQ), Bangalore (BLR), Bombay (BOM),

Europa
Aten (ATH), Budapest (BUD), Moskva (DME), Istanbul (IST), Amsterdam (AMS), Stockholm (ARN), Barcelona (BCN), Bryssel (BRU), Paris (CDG), Köpenhamn (CPH), Dublin (DUB), Edinburgh (EDI), Rom (FCO), Frankfurt (FRA), London (LHR), Madrid (MAD), Manchester (MAN), München (MUC), Milano (MXP), Oslo (OSL), Berlin (TXL), Wien (VIE), Zürich (ZRH)

Mellanöstern
Amman (AMM), Beirut (BEY), Baghdad (BGW), Basra (BSR), Arbil (EBL), Teheran (IKA),

*med förbehåll för rättsligt godkännande

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.