Annons:

Annons:

Ryanair höjer prognosen men varnar för seg återhämtning

Lågprisbolaget Ryanair höjer sin resultatprognos för räkenskapsåret som avslutades 31 mars, enligt en uppdatering på onsdagsmorgonen. Det irländska bolaget räknar nu med en nettoförlust på mellan 800 och 850 miljoner euro, att jämföra med tidigare intervall om 850 till 950 miljoner euro i förlust.

Samtidigt varnar bolaget för att återhämtningen för flygresandet kan dröja med anledning av den långsamma vaccinutrullningen i EU. Det väntas påverka Ryanairs resultat för det brutna räkenskapsåret som inleddes 1 april.

”Medan det inte är möjligt att vid denna tidpunkt ge en meningsfull resultatprognos för räkenskapsåret 2022 delar vi inte den nyligen uppståndna optimism bland vissa analytiker, då vi för närvarande anser att utfallet för 2022 är nära breakeven”, skriver Ryanair.

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.