Annons:

SAS lanserar nya Eurobonus-samarbeten

SAS lanserar idag fler möjligheter att tjäna Eurobonus-poäng. Det framgår av ett pressmeddelande.

 

Från och med idag, fredag, drar SAS igång nya samarbeten som innebär att Eurobonus-medlemmar kan tjäna poäng i utvalda butiker, kaféer och restauranger. Inledningsvis erbjuds detta hos ett 20-tal olika affärer och restauranger, till exempel Hästens, Svenssons i Lammhult, vissa Odd Molly- butiker och hos Pontus in the Air på Arlanda.

Inom kort ska totalt runt 400 affärer, restauranger och kaféer vara anslutna, enligt SAS.

– Vi vill att våra medlemmar ska få ut så mycket som möjligt av att resa med SAS. EuroBonus, med idag över 4,5 miljoner medlemmar utvecklas hela tiden för att göra det enkelt både att tjäna poäng och att använda dem. Därför är vi glada över att nu kunna presentera dessa nya samarbeten, säger Stephanie Smitt Lindberg, produkt- och utvecklingschef på SAS i ett pressmeddelande.

3 kommentarer

  1. Resebyråanställd: Hästens, Svenssons i Lammhult, Odd Molly....ja det visar tydligen på vilka kunder man vill ha. Tänk va trevligt det hade varit om de haft samarbete med Netto, Lidl, Lagerhaus, Överskottsbolaget, Willys, MQ, etc. DÅ hade de verkligen kunnat tala om att ALLA kan tjäna poäng och visa att man är ett bolag som välkomnar alla. Med den Eurobonuspolicyn och erbjudande man nu har visar man tydligt att det inte är för medelinkomsttagaren man vänder sig till i första hand.
    • Skribent: Jag har för mig att de samarbetar även med MQ.
    • Benny: Du nämner dock inte Konsum som är med i Eurobonus samarbetet,...........