Annons:

Annons:

SAS lanserar rabatterad Plus-produkt inom Europa

Nu SAS lanserar Plus Saver mellan Skandinavien och Europa.

 

SAS kompletterar nu sina produkter inom Europa – SAS Go, SAS Go Light och SAS Plus – med SAS Plus Saver. Här ingår samtliga fördelar som finns i SAS Plus, förutom fri av- och ombokning, skriver SAS i ett pressmeddelande.

– Vi vet att många av våra kunder efterfrågar ett alternativ där alla fördelar med SAS Plus ingår, men där man mot ett lägre pris avstår från gratis av- och ombokningsmöjligheter. Med detta nya erbjudande får våra kunder en större valmöjlighet att välja det erbjudandet som bäst matchar deras behov, säger Stephanie Smitt Lindberg, chef för produktutveckling och kundlojalitet i SAS.

SAS Plus Saver går i en första period att boka till och med den 30 september. Produkten, erbjuds på upp emot 40 sträckor mellan Skandinavien och Europa, finns sedan tidigare på flygbolagets interkontinentala flygningar. Den kommer inte vara möjlig att boka på inrikes resor eller resor inom Skandinavien.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Junior Program Manager (Account Manager)
Sista ansökningsdag:
6 augusti 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Projektledare till Event in Skåne, Malmö
Sista ansökningsdag:
9 augusti 2018
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018