Annons:

SAS och Samsung gör flygresandet enklare

Innovationer, digitalisering och nya smarta lösningar som gör resandet enklare är framtidens melodi. På samma sätt som man laddar ner SAS biljetter i Apple Watch kan man nu också ladda ner information i Samsungs klocka Gear S2.

SAS innovationsavdelning, SAS Labs, och Samsungs lösning ger resenärer tillgång till SAS app och Smart Pass i Samsungs klocka Gear S2. Resenärer med klockan slipper hålla koll på papper eller mobilen då de kan nyttja SAS Smart Pass och enkelt passera kontrollerna på flygplatsen.

– Vi satsar hela tiden på att göra livet enklare för våra resenärer. Förutom ett bra nätverk, och viktiga delar som Fast Track och SAS lounger, så är smarta digitala lösningar en viktig del i att göra resandet ännu enklare framöver, säger Massimo Pascotto, Head of SAS Labs, på bolagets hemsida.

– Jag tror de flesta av oss någon gång stått vid incheckningen med väskor i händerna och kämpat med att få fram mobilen eller pappersbiljetten ur innerfickan utan att sinka kön. Denna situation har vi nu tillsammans med SAS bidragit till en lösning på som vi hoppas ska göra resandet både enklare och mindre stressigt, säger Adam Fors, Nordisk Marknadschef på Samsun.

Appen finns tillgänglig i Galaxy Apps  och är kompatibel med SAS app version 2.13 för Android. 

Kommentarer är stängda.

VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024
komoot is searching for a Partnerships & Sales Manager
Sista ansökningsdag:
29 februari 2024