Annons:

Annons:

SAS ökar till Kiruna och Amsterdam

SAS vinterprogram 2016/2017 innebär totalt 470 000 fler flygstolar än föregående säsong.

När SAS vinterprogram inleds i slutet av oktober ökar bolaget antalet dagliga avgångar från Stockholm till både Kiruna och Amsterdam, från till tre. Till Helsingfors ökar SAS från åtta till nio dagliga avgångar. Direktlinjen till Trondheim utökas från en till två dagliga avgångar.

I samband med vinterprogrammet kommer SAS att under 2016 ha lanserat flera nya året runt-linjer. Bland annat från Köpenhamn till Boston, Miami, Reykjavik, Wien, Krakow och Faro; från Oslo till Miami och från Stockholm till Los Angeles och Gdansk.

– Vi arbetar hela tiden med att förbättra vårt erbjudande till våra kunder. Förutom att vi under vintersäsongen flyger till populära semesterdestinationer och fortsätter vår satsning på Asien och USA, så ökar vi nu antalet avgångar på populära linjer, säger SAS kommersielle direktör Eivind Roald i ett pressmeddelande.

Från Oslo till Nordnorge ökar kapaciteten med drygt 90 000 stolar, för ökad tillgång till Tromsö, Bodö och Svalbard På linjen Stockholm-Tromsö ökar antalet avgångar i veckan från två till fyra under midvintern.

Från Oslo ökas även antalet dagliga avgångar till Helsingfors från två till tre. Oslo-Rom blir dessutom en linje som trafikeras året om.

Inrikesresenärer i Danmark får under vintern tillgång till 38 000 fler flygstolar. Framför allt sker ökningen på sträckan Köpenhamn-Ålborg.

3 kommentarer

  1. Britta Runds Karlsson: Tack, det blir så bra för oss Kirunabor. Detta har vi väntat på. Hoppas att priset inte blir för högt. Svara
  2. Roger Olofsson: Kommer ni att börja trafikera Östersund -kiruna eller ha mellanlandningar i Östersund ? Svara
  3. J: Roger det är ju travelnews som "rapporterar" detta, för att få svar på frågan får du nog vända dig till SAS direkt Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

3 KOMMENTARER ÖPPNA
MSC Cruises söker 2st resesäljare
Sista ansökningsdag:
26 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019
RES och Travel News söker webbredaktör
Sista ansökningsdag:
20 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Senior Direct Sales and Servicing Agent
Sista ansökningsdag:
11 februari 2019