Annons:

SAS öppnar ny direktlinje till Luxemburg

I början av november startar SAS en ny linje från Stockholm till Luxemburg. Rutten kommer att flygas tre gånger i veckan med avgångar måndag, onsdag och fredag. SAS är det enda flygbolaget som erbjuder en direktförbindelse mellan Stockholm och en av Europas ledande affärsdestinationer, enligt ett pressmeddelande.

Den 4 november 2019 öppnar SAS en ny rutt från Arlanda till Luxemburg.

 Luxemburg är en av Europas finansiella knutpunkter och där finns även en rad viktiga EU-institutioner. Samtidigt är det ett fascinerande land och en huvudstad med anrik historia som erbjuder ett rikt kulturliv för fritidsresenärer. Det är mycket glädjande att vi nu kan erbjuda våra resenärer ytterligare en direktförbindelse som de efterfrågat, säger Karl Sandlund, EVP Commercial, SAS.

Till vintern 2019/2020 öppnar SAS även nya rutter från Köpenhamn till Turin i Italien och en förbindelse från Oslo till Kiev i Ukraina. Biljetterna till vinterns nyheter släpps till försäljning 20 maj 2019.

Den nya rutten mellan Arlanda och Luxemburg kommer att trafikeras med flygplan av typen Bombardier CRJ-900 med plats för 90 passagerare.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024