Annons:

SAS öppnar ny linje till Boston

Från den 29 mars erbjuder SAS en daglig linje mellan Köpenhamn och Boston. Därmed blir SAS första flygbolag som flyger direkt till Boston från Skandinavien.

Linjen vänder sig i första hand till affärsresenärer. Verksamheter inom högteknologi, medicin, finansiella sektorn samt högre läroverk har länge önskat direkta och dagliga resor mellan Köpenhamn och Boston, enligt SAS.

– Våra frekventa resenärer efterfrågar fler linjer till Nordamerika och det är en marknad som växer, säger SAS koncernchef Rickard Gustafson i ett pressmeddelande.

Försäljningen till den nya linjen öppnar i morgon fredag. Linjen flygs av Privatair med en ombyggd Boeing 737-700 med plats för 86 passagerare, varav 20 platser i SAS Business och 66 platser i SAS Go.

SAS erbjuder långdistansflygningar från Skandinavien till New York, Washington DC, Chicago och San Francisco och lanserade nyligen nya direktlinjer till USA 2016: från Stockholm till Los Angeles och från Oslo och Köpenhamn till Miami.

Med den nya linjen till Boston erbjuder SAS under 2016 omkring 500 flygningar mellan Boston och Köpenhamn och 6600 flygningar mellan Skandinavien och USA – totalt 1,6 miljoner stolar.

Kommentarer är stängda.

Västindienspecialisten söker en travel consultant
Sista ansökningsdag:
22 oktober 2022
Flygansvarig på MSC Cruises
Sista ansökningsdag:
17 oktober 2022
Stromma söker Coordinator till Business Support
Sista ansökningsdag:
11 oktober 2022