Annons:

Annons:

SAS tappade 86 procent av sina passagerare i juni

SAS minskade sin kapacitet med 91 procent och tappade 86 procent av sina passagerare i juni, jämfört med samma månad i fjol, enligt ett pressmeddelande. Flygbolaget börjar sakta att återhämta det rekordstora tappet och har ökat sin kapacitet från föregående månad med 30 nya plan i juni och i juli kommer ytterligare 15 plan att sättas in, heter det. Aktien backar initialt på nyheten och handlas ner 0,7 procent.

2 kommentarer

  1. Tim: Intressanta rubriksättningar på artikeln om SAS och Finnairs passagerarsiffror. Hur man vinklar likvärdiga siffror till att ena ska låta positivt och den andra negativt Svara
  2. Ben: Instämmer helt och hållet. Synd eftersom jag tycker att TN alltid har varit en bra, informativ sajt men det har varit en hel del SAS-bashing i sista tiden (samtidigt neutral och positiv information om Finnair och Norwegian), vilket inte är ok (och nej, jag jobbar inte på SAS ;-). Om man jämför SAS och Norwegian, så är det i alla fall skandinaviska arbetsplatser på SAS (för det mesta). Väldigt många jobb på Norwegian däremot är utomlands (i övriga Europa, Thailand, USA osv...). Jag tycker fortfarande att man ska stöda företag som är skandinaviska och behandlar medarbetare rätt, inte bara när det gäller flyg men med allt Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.