Annons:

Annons:

Singapore airlines lanserar inflight-app

Mobilen kan användas som en fjärrkontroll under flygningen när Singapore airlines lanserar en inflight-app.

Singapore airlines lanserar en inflight-app som innebär att passagerare kan kontrollera inflight-underhållningen via sin mobil. Appen kan också användas innan man har lyft.

Appen ger passagerare möjlighet till att innan ombordstigning se vilket utbud av filmer, musik och spel som finns att tillgå samt fungerar appen som en fjärrkontroll under själva flygningen. Det vill säga kan passagerare styra underhållningen som visas på stolsskärmen via sin mobil. För att synkronisera mobilen med skärmen i sätet använder man sig av planets wifi-anslutning.

Appen kommer också tillåta multitasking: filmen fortsätter att rulla samtidigt som man i mobilen kan hålla koll på uppdateringar om själva flygningen. Man behöver sålunda inte pausa i filmen för att se hur lång tid det är kvar på flighten.

Appen utvecklades av MTT.

Appen kommer vara tillgänglig på Airbus A350-900-planen och kommer att finnas tillgänglig under det andra kvartalet i år.

 

 

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Vi söker en chef med stort intresse för affärsutveckling!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
Business Travel Consultant – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 januari 2019
American Express Nordics – new position!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
Grand Tours söker färdledare och resesäljare
Sista ansökningsdag:
18 januari 2019