Annons:

Annons:

Singapore airlines lanserar inflight-app

Mobilen kan användas som en fjärrkontroll under flygningen när Singapore airlines lanserar en inflight-app.

Singapore airlines lanserar en inflight-app som innebär att passagerare kan kontrollera inflight-underhållningen via sin mobil. Appen kan också användas innan man har lyft.

Appen ger passagerare möjlighet till att innan ombordstigning se vilket utbud av filmer, musik och spel som finns att tillgå samt fungerar appen som en fjärrkontroll under själva flygningen. Det vill säga kan passagerare styra underhållningen som visas på stolsskärmen via sin mobil. För att synkronisera mobilen med skärmen i sätet använder man sig av planets wifi-anslutning.

Appen kommer också tillåta multitasking: filmen fortsätter att rulla samtidigt som man i mobilen kan hålla koll på uppdateringar om själva flygningen. Man behöver sålunda inte pausa i filmen för att se hur lång tid det är kvar på flighten.

Appen utvecklades av MTT.

Appen kommer vara tillgänglig på Airbus A350-900-planen och kommer att finnas tillgänglig under det andra kvartalet i år.

 

 

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018