Annons:

Singapore Airlines ökar kapaciteten från Köpenhamn med 40 procent

Från och med 1 juli 2024 ökar SIA antalet avgångar mellan Köpenhamn och Singapore med 40 procent och frekvensen stiger från fem till sju avgångar per vecka. Det ökade antalet avgångar möter en växande efterfrågan på den nordiska marknaden.

– Vi är glada att kunna meddela att vi från och med sommaren 2024 kommer att öka frekvensen mellan Köpenhamn och Singapore från de nuvarande fem avgångarna per vecka till dagliga avgångar. Vi har flugit Köpenhamn – Singapore i 46 år och med dagliga avgångar främjar vi affärs- och semesterresor mellan hela Norden och Singapore, och möjliggör resandet även vidare ut i världen, säger Muhammad Raimi, General Manager för Singapore Airlines i Norden i ett pressmeddelande.

SIA utökar inte bara sträckan från Köpenhamn. I Frankfurt återupptas Airbus A380-trafiken mellan Frankfurt och Singapore. Direktflyg mellan Barcelona och Singapore införs återigen och utbudet vidgas mellan Milano och Singapore.

Utbudet utökas dessutom på flera av de destinationer som är svenskarnas favoritresmål i Sydostasien och Australien. Det gäller bland annat Da Nang i Vietnam samt Darwin, Melbourne och Perth i Australien.

Kommentarer är stängda.

Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024