Annons:

Annons:

Amapola fortsätter att flyga BRA:s linjer till den 17 september

BRAs företagsrekonstruktion fortlöper som förväntat under sommarmånaderna liksom planeringen inför en uppstart i höst enligt ett pressmeddelande. Det var den 15 juni som Amapola, i samarbete med BRA, började flyga fem linjer mellan Bromma och Göteborg, Malmö, Ängelholm, Visby och Halmstad. Nu förlänger bolagen samarbetet kring linjerna mellan Bromma och Ängelholm, Malmö och Visby till och med den 17 september. Mellan Bromma och Göteborg respektive Halmstad går det att resa till och med 9 augusti.

– Våra kunder har verkligen uppskattat att vi har kunnat erbjuda ett alternativ under de månader vi själva inte flyger. Flera har tillgodobiljetter från inställda avgångar som de nu bokar in hos Amapola, säger Ulrika Matsgård, kommersiell chef på BRA i ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.