Annons:

SUN-AIR med ny linje från Billund

Det danska flygbolaget SUN-AIR, som är British Airways franchisepartner, öppnar sin tredje direktlinje från Billund, Onsdagen den 31 maj 2023 invigs sträckan mellan Billund och Göteborg. Linjen börjar med tre veckovisa returavgångar; måndag, onsdag och fredag. Flygplanstypen är Sun Airs bekväma Dornier 328 Jet med plats till 32 passagerare i business class configuration, enligt ett pressmeddelande.

SUN-AIRs CEO Niels Sundberg: ”Vi har tidigare flugit linjen från Aarhus till Göteborg, så vi har god kunskap  om marknaden i Danmark och Sverige. Linjen lades tillfälligt ner i augusti 2019, men nu är tiden redo att  flyga till Sveriges 2:a största stad igen. Denna gången från Danmarks näst största flygplats, Billund, där vi ser  goda möjligheter att återupprätta sträckan”. 

”Med öppningen av linjen mellan Billund och Göteborg erbjuder vi inte bara en ny direktlinje utan också  möjligheten att flyga mellan Billund och Helsingfors via Göteborg med vår Oneworld partner, Finnair”.  Samtidigt blir det det snabbaste sättet att ta sig från Jylland till Göteborg med en flygtid på endast 45  minuter och tidtabellen med morgonavgång från Billund och kvällsavgång från Göteborg ger goda  möjligheter att utnyttja dagen”, säger Jette Nørskov, Commercial Director på SUN-AIR.

Kommentarer är stängda.

Konferensproducent till STS Alpresor
Sista ansökningsdag:
30 september 2023