Annons:

Annons:

Thai Airways återtar direktflyg från och till Sverige

Från den 2 oktober kommer Thai Airways att börja flyga från Arlanda till Bangkok igen, skriver Dagens Nyheter.

Resenärer kommer under oktober kunna välja mellan fyra olika avgångar. Sedan kommer flygen att gå tre gånger i veckan.

Flygbolaget, som är hälftenägt av thailändska staten, ställde in flygresorna i mars i fjol till följd av pandemin.

5 kommentarer

  1. Johan Magnus Eriksson Aeroflot Russian Airlines: Välkomna tillbaka TG, ljuset i tunneln är här🌺✈️☀️!
  2. Jervejint: Kommer aldrig att ske. Covid-19 utbrotten ökar lavinartat i Thailand och det är krav på 7 dagars isolering. Denna isolering skall ske på speciellt utvalda hotell. Det är dödsdömt innan detta virus är under kontroll.. Så länge Covid-19 florerar runt i världen, så äre bara virtuella resor som kommer att ske.
  3. Stenis: Tyvärr så är jag benägen om att hålla med ... Ingen massturism innan folket är 💉 mot C-19. 7 dgr isolering på lyxhotell = €£ Oroligheter runt hörnet, pga att folket börjar reagera på kungens slösaktiga överflödsleverne. Mr. Stenis
  4. Kjell Johansson: Håller med både Stenis och Jervejint, kloka människor
  5. Lelle: Vilken idiotisk artikel! Phuket är idag den enda inkörsporten till Thailand, det kommer inte att ändra sig till oktober. Varför skulle TG flyga då till BKK, som nu är under lockdown? Landet har fn en galopperande smittspridning med nya rekord i antal fall och döda, varje dag. Underligt att TG skulle starta med 4 avgångar i oktober och sedan gå ner till 3 i november. Det borde vara tvärtom. Flygresorna som ställdes in i mars ifjol, var inte på grund av pandemin. TG konkade och har stått stilla av denna anledning. Konkursprocessen, för att försöka rehabilitera bolaget, är ännu inte klar.
STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021
På nytt jobb

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.