Annons:

Turkish Airlines leder flygets omstart

Turkish Airlines var den mest trafikerade operatören i Eurocontrol-området efter att ha startat om inhemska och internationella flygningar. Turkish Airlines hade 400 flygningar i Eurocontrol-området för första gången ett flygbolag har det numret sedan 24 mars 2020, enligt ett pressmeddelande.

Turkish Airlines, som flyger till fler länder än något annat flygbolag, rapporterades som den livligaste operatören i Europa förra veckan efter framgångsrikt omstart av inhemska och internationella passageraroperationer. Den 17 juni 2020 hade Turkish Airlines 400 flygningar i Eurocontrol-området för första gången ett flygbolag har det numret sedan 24 mars 2020.

EUROCONTROL är en paneuropeisk, civil-militär organisation som ägnar sig åt att stödja europeisk luftfart. De bekräftade att Turkiets nationella flaggförare körde 359 flyg under den första veckan i juni från sitt hem på Istanbul flygplats. Den 14 juni kunde tre flygplan starta samtidigt med öppningen av Istanbul flygplats tredje oberoende landningsbana, ett väldigt tillfälle för framtiden för turkisk luftfart.

Turkish Airlines styrelseordförande och verkställande kommittén, M. Ilker Ayci, sa i ett pressmeddelande: ”Det är vår fasta tro att när världen övervinner krisen, kommer flygresor att hoppa tillbaka starkare än någonsin och Turkish Airlines kommer att vara mer än ivriga att välkomna du ombord med vår varumärkesgästfrihet när vi förbinder kontinenter, människor och kulturer. Vi anpassade våra kundkontaktpunkter helt enligt nya normer. ”

10 kommentarer

  1. Kenneth: Skrämmande på ett sett, avsaknaden av kontroll av Covid-19 samt halv diktatur där ingen vågar säga nej gör att Turkiet sprider Covid-19 till alla andra länder.
  2. Blenda: Så klart känns det skönt att höra att flygplatserna får liv igen men det skulle kännas skönare om man även hör att bolagen är mera försiktiga med hur passagerarna kommer ombord, förhoppningsvis släpper dem in bara friska passagerare.
  3. Ingemar: Man bör nog inte med utgångspunkt från fotot dra några förhastade slutsatser om risken för smittspridning på turkiska flygplatser eller flygbolag. Ett foto från samma tillfälle publicerades här den 6 november 2019, alltså en tid före pandemin. Så som jag uppfattat det har man lika strikta regler i Turkiet som i övriga Europa.
  4. Cengiz: Ni svenskar som sprider corona den idiot Kenneth först han inte diktatör och ni sprider corona våga kritisera ditt land som lurade er med skit snack turkiet bästa värden när sjuk vård till o med dom skicka de flyg plan dit land tog sitt medborgare va har ni gjort ingenting bara snack
  5. Johan: Kenneth! Din kommentar var väl helt onödig, det tycker väl du själv med eller hur? Innan du öppnar käften nästa gång, kolla lite COVID19 siffror i Sverige och hur ni har skött det hela! Mvh från grannlandet Finland.
  6. kenneth: Cengiz, hela världen vet vad Turkiet är för land, vem Erdogan är. att förneka det så gör du dig själv till en pajas. Att Turkiet hämta hem medborgare från Sverige var Fake news, kolla upp det själv. det var en partiledare som skulle hem. diktaturer gör så, sprider falsk information. obildade går på det. Johan, du var det Turkiet vi pratade om, bara för att sverige skött pandemin dåligt så förbjuder det ju inte att svneskar kan kommentera andra. eller är du för dikatur du med? fängsla journalister, Oj det som just Turkiet gör så fort man inte tycker som staten. Det jag vill säga, turkiet har 80 miljoner invånare, 80% analfabeter lever på landsbygden som dricker handsprit och tror det dödar corona. ni kan ju föreställa er vad som slinker igenom på flygplatserna. Turkiet ekonomi är i botten, erdogan angriper libyen för att föra bort fokus från inrikespolitiken. vad tror ni? det är turkiet vi pratar om.. Sen är det skillnad på turkar och turkar det är inte personligt..
  7. Rufat: Ni tjafsar och just nu folk ligger på IVA och dör. Vad faaan snackar ni om...
  8. Turk: Turkiet kan sköta sitt o Folk som kommer med behov. Diktatur keller ni vår Erdogan han är Bästa presidenten skit snack med om att han fänglslar osv.Falska nyheterna är det ni som försòker spider här Ser man det alla andra lander har det också samma snacks skit om de exempel: Grekland?? Kenneth e det ditt Falska namn tro? 🤫🥴🤐
  9. kenneth: Turk, Så turkiet fängslar inte mest journalister i hela världen? har hela världen fel och turkiet rätt? det är precis det här jag skriver om. Propagandan som en del turkar blir matade med, du går på det men inte resten av världen. Ja jag heter kenneth är det fel på det med? jag är svensk och heter så.
  10. Neutral: Jag är fascinerad över att så många turkar har hittat en artikel på en nischad, bransch-sajt!! Är det trollarmén som är ute och marscherar, månne?
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024