Annons:

Världens bästa flygbolag börjar servera dansk Michelin-mat

Singapore Airlines inleder ett samarbete med den danska tvåstjärniga  Michelinrestaurangen AOC.  De har tagit fram en tvårättersmeny för flygbolagets business  class-passagerare, enligt ett pressmeddelande. 

Köpenhamn är känt som Nordens gastronomiska huvudstad, och ett nytt partnerskap mellan världens  mest prisbelönta flygbolag, Singapore Airlines, och Köpenhamns tvåstjärniga restaurang AOC  kommer ta flygplansmaten till nya höjder. Det kommer att bli en tvårättersmeny för flygbolagets business  class-passagerare.  

– Singapore Airlines är ett premiumvarumärke som vi gärna associeras med, och att laga flygplansmat  är en rolig och lärorik utmaning. Vi vill båda skapa sensoriska helhetsupplevelser med våra mat- och  flygupplevelser, och synergieffekten av partnerskapet är fantastisk”, säger köksmästare Søren Selin i ett pressmeddelande.  

Menyn kommer att serveras under en  tremånadersperiod, därefter planerar Søren Selin och AOC att skapa en ny säsongsbetonad  flygmeny för Singapore Airlines business class-passagerare.  

* * * 

Kommentarer är stängda.