Annons:

Därför är First Card partner på Grand Travel Award

First Card har varit en partner på Grand Travel Award många gånger. Det är vi mycket tacksamma för. Här berättar Annelie Falk, Nordic Head of Commercial Cards Sales, First Card, Nordea, varför. - Grand Travel Award fortsätter att fira in framtiden vill vi självklart vara med och bidra! Det är ett av många sätt vi visar vår uppskattning på.

“Framtidens teknik och infrastruktur hjälper oss att skapa nya affärsmöjligheter” 

Varför är First Card med och deltar som partner på Grand Travel Award?

– Sedan en tid tillbaka genomgår resebranschen ett stålbad, och tillsammans med affärsresebyråerna och branschpartners tvingas First Card utvecklas med kunderna i fokus.

Det är inte första gången ni är med. Varför är ni en återkommande partner?

– Alla i branschen gör ett fantastiskt jobb, och nu när Grand Travel Award fortsätter att fira in framtiden vill vi självklart vara med och bidra! Det är ett av många sätt vi visar vår uppskattning på.

Vad är ert budskap till reseindustrin? 

– Vi säger ofta att vi hjälper våra kunder att få tid över till det som är viktigt för dem. Samma sak gäller våra samarbeten med branschen. Framtidens teknik och infrastruktur hjälper oss att skapa nya affärsmöjligheter som knyter oss närmare både kunden och olika delar av reseindustrin, och vi gör det tillsammans!

Den tydligaste trenden i reseindustrin 2023?

– Affärsresandet får svårt att återhämta sig i samma takt som privatresandet eftersom pandemin tvingat mötesindustrin att utvecklas. Dessutom kommer vi alla att behöva kämpa för att få tillbaka den kompetens som lämnat branschen under pandemin. Slutligen ser vi att de senaste två åren sett ytterligare drivkraft till utvecklingen av digitala självserviceverktyg inom alla områden i branschen. Den teknikdrivna utvecklingen accelererar fortfarande, och First Card siktar mot en nära framtid där det inte bara är enklare att vara kund, utan också där fler typer av betalningar sker både snabbare och med större kontroll för kundföretaget.

Vem i reseindustrin vill ni ge ett pris?

– Oj, den svåraste frågan… vi skulle vilja ge hela branschen en kollektiv guldmedalj för sin osvikliga förmåga att bibehålla ett enormt kundfokus trots enorma utmaningar – hatten av!

Annelie Falk, Nordic Head of Commercial Cards Sales, First Card, Nordea

Namn: Annelie Falk

Titel: Nordic Head of Commercial Cards Sales, First Card, Nordea

Bor: Stockholm

Senaste resa: London

Favorithotell: Portixol, Palma

Favoritdestination: Ännu ej upptäckt, hoppas jag 

Min drömresa: Maldiverna vore ju lite trevligt så länge möjligheten finns

Detta vet vi inte om dig: Älskar våra kunder och har nordens bästa team.

Här bokar du din biljett till Grand Travel Award. 

När: Torsdag 23 februari, 2023

Tider: Heldagsbiljett från kl 15:00, kvällsbiljett från kl 18:00

Var: Vinterträdgården, Grand Hotell, Södra Blasieholmshamnen 8, ingång till höger om hotellets huvudentré.

Biljettpriser 2023

Seminarium samt Gala (1695:- + moms)

Du får, (från kl 15.00) seminarium , gala med prisutdelning, middag med ett glas vin, öl eller alkoholfritt. Biljetterna släpps i december 2022.

Boka din heldagsbiljett

Gala (695:- + moms)

Du får (från kl 18.00), gala med prisutdelning, middag med ett glas vin, öl eller alkoholfritt. Biljetterna släpps i december 2022.

Boka din kvällsbiljett

Kommentarer är stängda.