Annons:

Expertpanel till Grand Travel Award 

Det kommer en expertpanel till Grand Travel Award för att kommentera läget i reseindustrin och vad som sägs på scen av våra keynote speaker. Panelen består av Didrik von Seth, vd på SRF, Charlotte Blum, vd på Unlimited Travel Group och Jörgen Karlsson, Senior Director Program Management på BCD Travel.

– Jag är mycket glad att vi knutit tre kunniga reseprofiler till det viktigaste eventet i reseindustrin, vår egen Oscarsgala sedan över 30 år. Panelens samlade kunskap kommer att ge ytterligare viktiga perspektiv på utvecklingen i reseindustrin, säger Viggo Cavling, chefredaktör på Travel News och moderater på eftermiddagens seminarium på Grand Travel Award.

Keynote speaker på Grand Hôtel den 15 februari klockan 15 är Anko van der Werff, vd på SAS, Katarina Graffman, doktor i antropologi och Anna Breman, förste vice riksbankschef. 

Nils Norberg, vd och ägare av Travel News.

– Travel News viktigaste uppgift är att sprida unik kunskap om vårt bevakningsområde och det tycker jag verkligen vi gör med våra huvudtalare och vår expertpanel på scenen. Men vi ska också vara ett torg där man gör affärer, bygger nätverk och har kul, säger Travel News vd och ägare Nils Norberg. 

HÄR BOKAR DU DIN BILJETT TILL GRAND TRAVEL AWARD.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024