Annons:

First Card vill ge en kollektiv guldmedalj till hela branschen

Här berättar Annelie Falk, Head of Commercial Cards Sales Sweden, på First Card varför man är med och sponsrar årets upplaga av Grand Travel Award. "First Card hjälper våra kunder att få tid över till det som är viktigt för dem." På galan blir vi glada om ni delar bilder i sociala medier med #grandtravelaward2020.

Varför är ni med och syns på Grand Travel Award?
Resebranschen har genomgått stora förändringar genom åren, där First Card tillsammans med affärsresebyråer och partnersutvecklats tillsammans med kunderna i fokus. Alla gör ett fantastiskt jobb, och under resan har Grand Travel Award varit en gemensam fast punkt där vi får möjlighet att visa vår uppskattning till alla som kämpar för att säkerställa de bästa lösningarna för våra gemensamma kunder.

 

Vad är ert budskap till reseindustrin? 
Vi säger ofta att vi hjälper våra kunder att få tid över till det som är viktigt för dem. Samma sak gäller våra samarbeten med affärsresebyråer och teknikpartners. Framtidens teknik och infrastruktur hjälper oss att skapa nya affärsmöjligheter som knyter oss närmare både kunden och olika delar av reseindustrin. Det gäller bara att se skogen för alla träden.

Vilka trender uppfattar ni i reseindustrin 2020?
Det händer mycket inom många olika områden, och det vi försöker fokusera på är fortsatt att säkerställa den smidigaste processen för både kunder, affärsresebyråer och partners. Men, för att nämna några som vi tittar närmare på vill vi belysa NDC, virutella kort och framtidens resekonto.

Vad kommer att förändras på två års sikt?
Den teknikdrivna utvecklingen accelererar, och First Card siktar mot en nära framtid där det inte bara är enklare att bli kund, utan också där fler typer av betalningar sker både snabbare och med större kontroll för kundföretaget.

Vem i reseindustrin vill ni ge ett pris?
Oj, den svåraste frågan… vi skulle vilja ge hela branschen en kollektiv guldmedalj för sin osvikliga förmåga att bibehålla ett enormt kundfokus trots alla stora förändringar – hatten av!

Kommentarer är stängda.