Annons:

”Grand Travel Award är Sveriges största pris inom resebranschen”

Norwegian Cruise Line är ett av kryssningsbolagen som kan vinna en Grand Travel Award i kategorin bästa kryssningsbolag den 26 april på Grand Hôtel i Stockholm. Här berättar bolagets representant i Sverige Viveca Jerrestam hur det känns och vad hon tycker om priset.

För oss är det fantastiskt att resebyråer och gäster kan rösta i årets Grand Travel Awards eftersom det helt och hållet återspeglar det arbete vi gör på land och ombord.

NCL kan vinna en Grand Travel Award i kategorin bästa kryssningsbolag den 26 april på Grand Hôtel i Stockholm, hur känns det?

Att bli nominerad till Grand Travel Award, Sveriges största pris inom resebranschen, är en stor ära för oss. Vi är väldigt glada över att vara med på shortlist och hoppas att våra lojala partners anser oss vara ”bästa kryssningsbolag” och kommer att rösta på oss i denna kategori.

Om inte ni vinner, vem borde då vinna?

Vi väntar med spänning på att Norwegian Cruise Line ska utses till årets vinnare av Grand Travel Award. Men i hemlighet håller vi också tummarna för våra systerbolag Oceania och Regent Seven Seas Cruises.

I år är det både resebyråanställda, allmänheten och affärsresenärer som röstar, hur känns det? 

För oss är det fantastiskt att resebyråer och gäster kan rösta i årets Grand Travel Awards eftersom det helt och hållet återspeglar det arbete vi gör på land och ombord. Våra resepartners är ryggraden och drivkraften bakom vår fortsatta framgång i Sverige. Vi har ett nära samarbete för att ge svenska gäster den bästa möjliga semesterupplevelsen till sjöss. Och nu återspeglas deras semesterupplevelse även i priset.

Ni gör mycket undersökningar själva. Vad är det viktigaste för kunderna?

 Som ett internationellt kryssningsbolag kommer våra gäster från mer än 60 länder. Våra gäster är ivriga att utforska världens vackraste destinationer och njuta av alla de olika aktiviteter som de kan uppleva ombord på ett NCL-fartyg.

Genom vår Freestyle Cruising-filosofi ger vi alla gäster största möjliga frihet och flexibilitet. Våra gäster uppskattar möjligheten att frigöra sig från scheman och möten och utforma sin mest individuella semester. De kan koppla av i Mandara Spa, uppleva de mest spännande ögonblicken till sjöss på våra racerbanor, resa runt i hela världen efter sin smak eller njuta av riktig Broadway-underhållning till sjöss.

Ses vi på galan?

Ja jag kommer att vara med på kvällen. Det ska bli så kul att träffa hela branschen igen på det första större eventet i år efter Covid.

Har du något minne från GTA som du vill delge oss?

Jag kommer ihåg när jag jobbade som Försäljnings- och Marknadschef för Avis och vi blev slagna av Hertz med en hårsmån. Men eftersom vi är en enda stor resebranschfamilj så firade vi naturligtvis tillsammans med Hertz-gänget på dansgolvet efteråt.

Namn: Viveca Jerrestam

Titel: Business Development Manager Sverige/Finland

Familj: Patrik (som tidigare jobbade på Travel News) samt 2 söner och en terrierdam Busan

Bostad: Hässelby

Senaste resan: Kryssning med NCL Epic från Barcelona till Rom i påskas

Reser aldrig utan: Öronproppar

Favorithotell: Le Maurice Paris

Favorit reseapp: Tripadvisor

Flygbolag som jag föredrar att resa med: Det som har bäst tidtabell för resan

Favoritresmål utanför mitt eget land: Nya Zeeland

Min drömresa: Kryssning från Honululu till Papetee

Det här vet vi inte om dig: Har tävlat med hundspann från norska ishavet till Jukkasjärvi.

Kommentarer är stängda.

FÖRSÄLJNINGSCHEF TILL ELITE HOTELS I LUND OCH MALMÖ
Sista ansökningsdag:
5 december 2022
Reseproducent till Rolfs Travel Group
Sista ansökningsdag:
4 december 2022