Annons:

Grand Travel Award: Nominera Årets Resesäljare nu

Nu kan du påverka vem som blir Årets Resesäljare 2018. Nominera din favorit bland de svenska resebyråerna senast den 11 januari.

Årets Resesäljare ska utses på Grand Travel Award och nu är det dags att skicka in förslag på duktiga resebyråsäljare över hela landet som har utmärkt sig och är värda att belönas.
Travel News vill lyfta fram duktiga resesäljare som gör ett bra jobb – ofta i det tysta. De är centrala för resebranschen.

Fram till den 11 januari kan förslag skickas in. Grand Travel Award-juryn väljer ut tre nominerade kandidater och därefter sker en omröstning bland Travel News läsekrets på nätet, som får rösta fram sin favorit.

Motiveringen är viktig när juryn ska välja ut er kandidat. Det handlar om medarbetare som har utmärkt sig lite extra, till exempel har en fantastisk förmåga att bygga kundrelationer, säljer med glöd att eller har bidragit med idéer som ökat kontorets försäljning.

Vinnaren presenteras på den stora Grand Travel Award-galan den 12 februari på Hotel At Six i Stockholm.

Mejla kandidat, motivering samt vilken resebyrå personen jobbar på till: nominera@travelnews.se

Skriv Resesäljare i ämnesraden.

Grand Travel Award äger rum den 12 februari 2018 på Hotel At Six i Stockholm.

2 kommentarer

  1. Filip Andersson: Hej jag vill härmed nominera Perra Skoog på BDC för exeptionell service svarar alltid 24/7 i telefon
    • Redaktionen: Hej! Skicka din nominering med motivering till nominera@travelnews.se. Tack! Mvh Redaktiionen