Annons:

Annons:

Nordic Choice kan vinna GTA

Hotellkejdan Nordic Choice kan vinna GTA. Här berättar kommunikationschefen Kenneth Hultgren om året som gått och att man växer så det knakar.

Varför finns Nordic Choice?
För att ge människor fantastiska gästupplevelser samt att i den mån vi har möjlighet bidra till att hitta lösningar på samhällets stora utmaningar.
Vad är ni mest stolta över när vi summerar 2019?
Vi är stolta över alla fantastiska människor som vi har inom bolaget som ger sitt yttersta för att ge våra gäster oförglömliga upplevelser.
Juryn, alltså Sveriges resebyråer, ska bedöma er utifrån tre kategorier: service och support, produktkvalitet och produktutveckling, marknadsföring och branschaktiviteter. Vad tycker ni själva är ert starkaste kort och hur märker era kunder detta?
Vi är i servicebranschen så hur våra gäster bedömer oss som företag är centralt. Vi lyssnar varje dag på våra gäster för att hela tiden vässa oss för att bli bättre. Utifrån den input gästerna ger oss så fortsätter vi att utveckla tjänster och service som de efterfrågar och värdesätter.
Vad blir er största utmaning 2020?
Vi växer så det knakar så vi kommer fortsätta arbeta med att göra branschen attraktiv för människor att arbeta inom. Vår målsättning är att ha branschens bästa personal och ska vi kunna fortsätta leverera på det så krävs det ständigt nya och innovativa sätt att hitta de rätta människorna och ge dem möjligheter att utvecklas och ha kul på jobbet.
Ses vi på Grand Hôtel den 13 februari 2019?
Har inte sett någon inbjudan men hoppas att en sådan kommer! 🙂

Biljettpriser 2020

Seminarium samt Gala (1695:- + moms)
Du får, (från kl 15.00) seminarium , gala med prisutdelning, middag med tre glas vin, öl eller alkoholfritt.
Boka din heldagsbiljett HÄR

Gala (695:- + moms)
Du får (från kl 18.00), gala med prisutdelning, middag med tre glas vin, öl eller alkoholfritt.

Boka din kvällsbiljett HÄR

Klara talare i år är Ibrahim Baylan, Sveriges näringsminister, Johan Elwin, grundare och CCO, Chief Commercial Officer på Etraveli, Europas största digitala resebyrå och Per Christiansen, marknadschef på Momondo. Per blev tidigare i år utsedd till Sveriges bästa marknadschef i reseindustrin av reklamtidningen Resumé. Erika Charbonnel från Kairos Future är vår framtidsanalytiker. Erika är ansvarig för området resor och turism på Kairos Future. Hon har många års erfarenhet av turistnäringen, både som egenföretagare, konsult och som verkställande chef.

Fler talare kommer att annonseras inom kort. Det övergripande temat på Travel News Studio i år kommer att bli reseindustrins tillväxt i Sverige och globalt.

De nominerade i Grand Travel Award utses av en namnkunnig juryn och vinnarna vaskas fram genom en stor undersökning. De anställda på landets resebyråer får svara på frågor om tre variabler: 1. service och support, 2. produktkvalitet och produktutveckling, 3. marknadsföring och branschaktiviteter.

Bara att vara nominerad i Grand Travel Award är förstås en mycket god kvalitetsstämpel.

Grand Travel Award är ett samarbete mellan Travel News och undersökningsföretaget Fürst Scandinavian Research AB.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.