Annons:

Annons:

Rolfs Flyg & Buss växer mest i Sverige och kan nu vinna GTA

Rolfs Flyg & Buss kan vinna Grand Travel Award den 13 februari på Grand Hôtel i Stockholm. Här berättar bolaget om vad man är mest stolt över när det kommer till 2019, hur man ska bli ännu bättre och varför man överhuvudtaget finns. Det är Kristofer Rask, marknadsansvarig, som svarar på Travel News frågor.

Varför finns Rolfs Flyg & Buss?

Vi finns för att leverera de bästa, mest minnesvärda och innehållsrika gruppresorna till våra resenärer. Vårt vinnande konceptet fungerar, för idag är vi Sveriges största gruppresearrangör och den snabbast växande researrangören.

Vad är ni mest stolta över när vi summerar 2019?

Vi har haft ett fantastiskt år med hög tillväxt, många nya resmål och nya kunder. I år nådde vi rekordsiffran 120 000 resenärer för helåret. Våra resor är också oerhört omtyckta av våra resenärer som gett våra resor ett snittbetyg på 4,5 på en femgradig skala i våra utvärderingar. Dessutom är det så klart oerhört kul att bli nominerad till kategorin Bästa researrangör 2020 i Grand Travel Award.

Juryn, alltså Sveriges resebyråer, ska bedöma er utifrån tre kategorier: service och support, produktkvalitet och produktutveckling, marknadsföring och branschaktiviteter. Vad tycker ni själva är ert starkaste kort och hur märker era kunder detta?

Vårt starkaste kort är en stor portfölj med resor för alla intressen och smaker. Allt från korta dagstur, weekendresor i storstäder, till rundresor kring medelhavet och långresor till andra sidan jordklotet. Allt paketeras med kunniga och omtyckta reseledare till kundvänliga priser. Vårt varumärke har länge varit mycket starkt i sydvästra Sverige och vi märker just nu att kännedomen sprider sig oerhört snabbt även till andra regioner, vilket gynnar både oss och resebyråer som säljer våra resor.

Vad blir er största utmaning 2020?

Vår typ av innehållsrika resor är det som efterfrågas idag, och vi kommer fortsätta utmana de traditionella gammelaktörerna med anor från 1950-talet. Under 2020 siktar vi på att nå 1 miljard i omsättning, det kommer bli en spännande men realistisk utmaning.

Ses vi på Grand Hôtel den 13 februari 2019?

Ja, självklart. Skjortan är redan struken!

Biljettpriser 2020

Seminarium samt Gala (1695:- + moms)
Du får, (från kl 15.00) seminarium , gala med prisutdelning, middag med tre glas vin, öl eller alkoholfritt.
Boka din heldagsbiljett HÄR

Gala (695:- + moms)
Du får (från kl 18.00), gala med prisutdelning, middag med tre glas vin, öl eller alkoholfritt.

Boka din kvällsbiljett HÄR

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.