Annons:

Annons:

Så ska Lotus Travel vinna Grand Travel Award

Lotus Travel kan vinna Grand Travel Award den 13 februari 2020 på Grand Hôtel i Stockholm. Vad blir er största utmaning 2020? - Eftersom vi har så många återkommande kunder är vår största utmaning och vårt mål 2020 att öka vår varumärkeskännedom, för att få in fler nya kunder, skriver Elby Kwok Drewsen på Lotustravel i ett mejl till Travel News.

Varför finns Lotus Travel? (Svara högst tre meningar.)

Vi som arbetar på Lotus Travel brinner för att ge våra kunder en upplevelse för livet, vi är engagerade, passionerade och har en sak gemensamt, vi älskar det vi gör! I mötet med andra kulturer skapas insikt och förståelse. Med kunniga guider, engagemang och respekt för det lokala samhället får våra resenärer uppleva våra noggrant utvalda resmål.

Vad är ni mest stolta över när vi summerar 2019?

I stort att vi har så många som uttrycker att dom är mycket nöjda med sin resa, ca 97 prcent enligt våra kundenkäter, sen att vi klimatkompenserar samtliga internationella flyg i vårt fasta rundreseprogram från och med den 1 januari, 2019 samt att vi är ett klimatneutralt företag.

Juryn, alltså Sveriges resebyråer, ska bedöma er utifrån tre kategorier: service och support, produktkvalitet och produktutveckling, marknadsföring och branschaktiviteter. Vad tycker ni själva är ert starkaste kort och hur märker era kunder detta?

Utan tvekan är vår produktkvalitet vårt starkaste kort och vi har gjort en kundundersökning under hösten där vi fick toppbetyg från våra kunder både vad gäller produktkvalitet och prisvärdhet. På våra resor ingår alltid en kunnig guide, det tillkommer inga oväntade kostnader och våra grupper är lagom stora, 12-25 personer.

Vad blir er största utmaning 2020?

Eftersom vi har så många återkommande kunder är vår största utmaning och vårt mål 2020 att öka vår varumärkeskännedom, för att få in fler nya kunder.

Ses vi på Grand Hôtel den 13 februari 2019? 

Ja, i år kommer vi personligen för att ta hem priset;).

De nominerade i bästa specialist researrangör är:

Jambo Tours, Lotus Travel, Sydafrikaresor, Swanson´s, Tour Pacific

Grand Travel Award är Travel News äldsta och mest prestigefyllda utmärkelse. Det har delats ut 27 gånger och de allra flesta gångerna har det skett i Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm med en efterföljande fest i Gyllene Salen. Årets gala leds av Magnus Skogsberg.

Festligheterna inleds med Travel News Studio, ett seminarieprogram med keynote speakers från reseindustrin och samtal om turism och tillväxt. Reseindustrin är idag världens största näringssektor och sysselsätter 10 procent av världens befolkning. Vårt mål är att en gång om året samla reseindustrins viktigaste makthavare på scen och i publiken.

Biljettpriser 2020

Seminarium samt Gala (1695:- + moms)
Du får, (från kl 15.00) seminarium , gala med prisutdelning, middag med tre glas vin, öl eller alkoholfritt.
Boka din heldagsbiljett HÄR

Gala (695:- + moms)
Du får (från kl 18.00), gala med prisutdelning, middag med tre glas vin, öl eller alkoholfritt.

Boka din kvällsbiljett HÄR

Klara talare i år är Ibrahim Baylan, Sveriges näringsminister, Johan Elwin, grundare och CCO, Chief Commercial Officer på Etraveli, Europas största digitala resebyrå och Per Christiansen, marknadschef på Momondo. Per blev tidigare i år utsedd till Sveriges bästa marknadschef i reseindustrin av reklamtidningen Resumé. Erika Charbonnel är framtidsanalytiker på Kairos Future. Erika är ansvarig för området resor och turism på Kairos Future. Hon har många års erfarenhet av turistnäringen, både som egenföretagare, konsult och som verkställande chef. Niklas Zhovnartsuk kommer och berättar om hur Viking Line utvecklar Östersjötrafiken samt Johan Bergqvist, Industry Manager på Shibsted kommer och berättar om hur vår marknadsföring bäst når den unga digitala generationen.

Fler talare kommer att annonseras inom kort. Det övergripande temat på Travel News Studio i år kommer att bli reseindustrins tillväxt i Sverige och globalt.

De nominerade i Grand Travel Award utses av en namnkunnig juryn och vinnarna vaskas fram genom en stor undersökning. De anställda på landets resebyråer får svara på frågor om tre variabler: 1. service och support, 2. produktkvalitet och produktutveckling, 3. marknadsföring och branschaktiviteter.

Bara att vara nominerad i Grand Travel Award är förstås en mycket god kvalitetsstämpel.

Grand Travel Award är ett samarbete mellan Travel News och undersökningsföretaget Fürst Scandinavian Research AB.

Kommentarer är stängda.

Detur söker Nordic Sales Director
Sista ansökningsdag:
26 februari 2020