Annons:

”Tel Aviv är en blandning av Barcelona och Miami”

Israeliska turistbyrån är huvudsponsor på Grand Travel Award. "Grand Travel Award är ett perfekt tillfälle att möta industrin", säger Nira Fisher, chef för israeliska turistbyrån i Sverige.

Varför väljer ni att vara huvudsponsor på Grand Travel Award?
– Grand Travel Award är ett perfekt tillfälle att möta industrin. Vi lanserade vår kampanj ”Two cities – One break” i oktober och Grand Travel Award är en bra plattform att visa upp vår nya produkt och ge gästerna en känsla för Tel Aviv. Många har hört talas om Tel Aviv och att det är en fantastisk stad. Vi vill berätta historien om varför staden är fantastisk.

Hur viktig är den skandinaviska marknaden för er?
–  Skandinavien är den sjunde viktigaste marknaden för oss. Vi hoppas på att kunna locka fler. Många weekendresenärer åker hit: Tel Aviv ligger ju bara 4,5 timme med direktflyg från Sverige.

Så varför är Tel Aviv en fantastisk stad?
– Tel Aviv är en blandning av Barcelona och Miami som bjuder både på strand-, stads- och nattliv. Där råder en avslappnad atmosfär och samtidigt är allt väldig trendigt. Du kommer att få uppleva dofter och smaker du aldrig har upplevt förr.

– Tel Aviv är en väldigt liberal stad, vissa kallar den för ”The gay capital of the world”. Och både Jerusalem och Döda havet ligger så nära. Jerusalem ligger bara en timme bort.

Vilken plats är din personliga favorit som man inte får missa i Tel Aviv?
– Man får inte missa att besöka någon av stans alla marknader: både matmarknader och loppmarknader. Men sen Florentine neighbourhood är ett väldigt trendigt område just nu. I området hittar du mycket gatukonst och många konstnärer har sina arbetsstudios här. Men det är också ett bra ställe att gå för en drink.

 

Kommentarer är stängda.

VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024