Annons:

Annons:

Tour Pacific summerar 2019, bolaget kan vinna Grand Travel Award

Tour Pacific grundare och vd Lars Jönsson har lett Tour Pacific i tjugo år. Här berättar han varför bolaget ska vinna Grand Travel Award. - Vi har världens läckraste resmål samlade på ett och samma ställe.

Varför finns Tour Pacific?

Vår mission är att ge kunderna en upplevelse utöver det vanliga till exotiska resmål som ligger lite längre bort. Vårt team delar reslusten och passionen som kunderna har för våra resmål. Kvalitet och service väger tyngre än att hitta det billigaste.

Vad är ni mest stolta över när vi summerar 2019?

Att vi trots utmaningar som svag valuta och en intensiv miljödebatt med flygskam lyckats att öka både vår försäljning och lönsamhet.

Juryn, alltså Sveriges resebyråer, ska bedöma er utifrån tre kategorier: service och support, produktkvalitet och produktutveckling, marknadsföring och branschaktiviteter. Vad tycker ni själva är ert starkaste kort och hur märker era kunder detta?

Det som gör att resebyråerna väljer oss är vårt team av kompetenta resespecialister! Och sen har vi världens läckraste resmål samlade på ett och samma ställe. Tillsammans med noga utvalda produkter som testats och godkänts av oss så garanterar vi helnöjda kunder!

Vad blir er största utmaning 2020?

Som Sveriges största arrangör av resor till Australien har bränderna i vinter påverkat oss en hel del. Vi är ganska chockade över all fake news som sprids i sociala media, men också i traditionell media som till exempel DN och TV4.  Det stämmer inte att hela landet brinner. Vi australienarrangörer har ett stort arbete framför oss att få ut budskapet att de flesta turistområdena inte påverkats alls av skogsbränderna och att det är business as usual.

Australien. Foto: Pixabay

Ses vi på Grand Hôtel den 13 februari 2019? 

Ja, självklart! Det är resebranschens stora ”klassträff”

Biljettpriser 2020

Seminarium samt Gala (1695:- + moms)
Du får, (från kl 15.00) seminarium , gala med prisutdelning, middag med tre glas vin, öl eller alkoholfritt.
Boka din heldagsbiljett HÄR

Gala (695:- + moms)
Du får (från kl 18.00), gala med prisutdelning, middag med tre glas vin, öl eller alkoholfritt.

Boka din kvällsbiljett HÄR

Klara talare i år är Ibrahim Baylan, Sveriges näringsminister, Johan Elwin, grundare och CCO, Chief Commercial Officer på Etraveli, Europas största digitala resebyrå och Per Christiansen, marknadschef på Momondo. Per blev tidigare i år utsedd till Sveriges bästa marknadschef i reseindustrin av reklamtidningen Resumé. Erika Charbonnel från Kairos Future är vår framtidsanalytiker. Erika är ansvarig för området resor och turism på Kairos Future. Hon har många års erfarenhet av turistnäringen, både som egenföretagare, konsult och som verkställande chef.

Fler talare kommer att annonseras inom kort. Det övergripande temat på Travel News Studio i år kommer att bli reseindustrins tillväxt i Sverige och globalt.

 De nominerade i Grand Travel Award utses av en namnkunnig juryn och vinnarna vaskas fram genom en stor undersökning. De anställda på landets resebyråer får svara på frågor om tre variabler: 1. service och support, 2. produktkvalitet och produktutveckling, 3. marknadsföring och branschaktiviteter. 

Bara att vara nominerad i Grand Travel Award är förstås en mycket god kvalitetsstämpel.

Grand Travel Award är ett samarbete mellan Travel News och undersökningsföretaget Fürst Scandinavian Research AB.

En kommentar

  1. Lars Jönsson: 27 år för att vara helt exakt! ;)

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.