Annons:

Vem har gjort mest för hållbarheten 2023 – nominera och vinn en Grand Travel Award

Vilket företag har gjort mest för hållbarheten i reseindustrin de senaste åren? På Grand Travel Award den 15 februari 2024 delas Hållbarhetspriset ut för sjunde året i rad. Nu uppmanar vi resebranschen att skicka in nomineringar.

För åtta år sedan på Grand Travel Award var det premiär för Hållbarhetspriset. Det blev en succé och Travel News fick in ett 50-tal nomineringar. Detta är nu en tradition som vi inte vill bryta. Hållbarhet är enligt många reseindustrins viktigaste utmaning inför framtiden.

– Fler och fler företag lägger allt mer tid och engagemang på sitt hållbarhetsarbete, för att minimera sin negativa påverkan på naturen och människors hälsa. Resebranschen är inget undantag, därför vill vi premiera det reseföretag som gjort mest för en hållbar utveckling, säger Travel News chefredaktör Viggo Cavling.

Travel News uppmanar därför resebranschen att nominera det företag som gjort mest för att öka hållbarheten i resebranschen – gärna det egna företaget eller en kollega.

Nominerade till Hållbarhetspriset på Travel News Business Forum i Stockholm förra året.

En jury kommer att utse vinnaren. Juryn bedömer enskilda initiativ eller ett större hållbarhetsarbete, men det ska ha skett under året. I sitt arbete kommer juryn att bedöma hur stor effekt hållbarhetsarbetet haft, med hänsyn tagen till företagets storlek och resurser. Ju mer konkreta effekter som anges i nomineringen, desto enklare blir det för juryn att bedöma och desto större chans att vinna. 

Sista dag för att skicka in en nominering är den 7 februari. Mejla oss här skriv ”Hållbarhet” i ämnesraden.

Stort tack till våra sponsorer:

Kommentarer är stängda.