Annons:

Annons:

Vem har gjort mest för hållbarheten i år – nominera nu

Vilket företag har gjort mest för hållbarheten i resebranschen det senaste året? På Grand Travel Award den 13 februari 2020 delas Hållbarhetspriset ut för fjärde året i rad. Nu uppmanar vi resebranschen att skicka in nomineringar.

För tre år sedan på Grand Travel Award var det premiär för Hållbarhetspriset. Det blev en succé och Travel News fick in ett 50-tal nomineringar. Detta är nu en tradition som vi inte vill bryta. Hållbarhet är enligt många besöksnäringens viktigaste utmaning inför framtiden.

– Fler och fler företag lägger allt mer tid och engagemang på sitt hållbarhetsarbete, för att minimera sin negativa påverkan på naturen och människors hälsa. Resebranschen är inget undantag, därför vill vi premiera det reseföretag som gjort mest för en hållbar utveckling, säger Travel News chefredaktör Viggo Cavling.

Travel News uppmanar därför resebranschen att nominera det företag som gjort mest för att öka hållbarheten i resebranschen – antingen det egna företaget eller ett annat. 

En jury kommer att utse vinnaren. Juryn bedömer enskilda initiativ eller ett större hållbarhetsarbete, men det ska ha skett under året. I sitt arbete kommer juryn att bedöma hur stor effekt hållbarhetsarbetet haft, med hänsyn tagen till företagets storlek och resurser. Ju mer konkreta effekter som anges i nomineringen, desto enklare blir det för juryn att bedöma och desto större chans att vinna. 

Vinnaren prisas vid Grand Travel Award-galan som äger rum torsdagen den 13 februari 2020 på Grand Hôtel Stockholm.

Hållbarhetsjuryn består av:

Pernilla Dorch, leverantörsansvarig HRG Nordic, ordförande

Annelie Falk, Sverigechef First Card

Anna Brege, produktchef Ticket
Ola Andersson, regionchef Big Travel Resecity

Marcus Moeschlin, grundare Ticmate
Peter Lindberg, commercial director Travel support
Daniel Hirsch, hållbarhetsexpert pr-byrån Westander

Viggo Cavling, chefredaktör Travel News 

Sista dag för att skicka in en nominering är den 30 oktober. Mejla oss här skriv ”Hållbarhet” i ämnesraden.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.