Annons:

Annons:

Air Tanzania satsar på Sverige

Air Tanzania utökar sin närvaro i Europa med undertecknandet av ett avtal med TAL Aviation i Frankrike, Irland och Sverige, enligt ett pressmeddelande.

Detta nya partnerskap kommer att ge bättre möjligheter för passagerare som vill resa till Tanzania från Sverige, samt inom Östafrika.

TAL Aviation and Air Tanzania Company Limited (ATCL) har enats om att TAL Aviations europeiska säljteam som täcker Frankrike, Irland och Sverige kommer att agera på flygbolagets vägnar och förstärka Air Tanzanias varumärke i dessa regioner. TAL Aviation kommer att tillhandahålla försäljning -, marknadsföring- och distributionstjänster för att skapa större medvetenhet om Tanzania, flygbolaget samt resemöjligheter till Tanzania och inom Östafrika.

”Vi är mycket stolta över att ha signerat ett avtal med TAL Aviation som kommer att tillhandahålla försäljning, marknadsföring och distributionstjänster till de nämnda marknaderna där vi inte kan nå lika lätt. Vi tror att TAL Aviation kommer att erbjuda en total uppmärksamhet och maximal engagemang för Air Tanzania. Jag är glad att arbeta med en etablerad och väl respekterad organisation som är redo att öka våra ansträngningar från och med nu och framåt,” säger Mr Ladislaus Matindi, VD för Air Tanzania Company Limited.

Mr. Nissim Sagis, VP Commercial TAL Aviation säger:

”Vi ser en enorm potential i den Afrikanska marknaden.  Tidigare, förra månaden, meddelade International Air Transport Association (IATA) de globala passagerartrafikresultaten för 2018, med afrikanska flygbolag som visar en ökning av trafiken med +6,5 procent jämfört med 2017 – Afrika, som också såg en ökning med + 6 procent jämfört med 2016.  Efterfrågan ökar i både inkommande och utgående trafik, ser vi afrikanska flygbolag vidta stora åtgärder för att ge en säkrare, bekvämare resa för sina passagerare. Air Tanzania är en bra partner att arbeta med och vi välkomnar vår nya partner i Europa.”

Kommentarer är stängda.