Annons:

Annons:

Aviareps har en ny kund i Norden: Etihad Airways

Aviareps kommer att blir ansvariga för flygbolagets försäljning och marknadsföring i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Etihad Airways flyger till över 80 destinationer med en flotta på 103 Airbus-och Boeing-flotta, med utmärkta anslutningsflyg från hela Norden, enligt ett pressmeddelande.

“Vi är stolta över att ha utsetts till lokal marknadsrepresentant för Etihad Airways, ett av världens bästa flygbolag. Genom vår lokala närvaro i samtliga nordiska länder kommer Aviareps att ge Etihad Airways en effektiv och interaktiv plattform för ökad varumärkeskännedom och framtida tillväxt”, säger Tapani Kauhanen, General Manager för Aviareps i Norden”

Martin Drew, Vice President – Europa & Amerika, Etihad Airways:

”Aviareps har varit en värdefull kommersiell partner i Estland, Lettland och Litauen sedan 2009, och vi är glada att kunna utvidga detta framgångsrika partnerskap till den nordiska marknaden.  Aviareps lokala expertis kommer att göra det möjligt för oss att ytterligare öka vår försäljning på dessa viktiga marknader, och Vi ser fram emot att samarbeta med teamet på den nordiska marknaden.”

Kommentarer är stängda.